Lainat

Cashbuddy

cashbuddy fi 1

CashBuddy on pikalainaa myöntävä yritys. Lainaa voit hakea jopa 3000€, sekä voit määrittää jopa viiden vuoden lainantakaisinmaksuajan. Cash Buddy myöntää lainaa yli 22 -vuotiaille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää sekä on riittävät kuukausitulot eli yli 1200€ palkka- tai eläketuloja esimerkiksi. Lainaa voit hakea CashBuddyn nettisivuilla, josta löydät kaavakkeen. Haku onnistuu päätteellä ja myös kännykällä. Tarvitset pankkitilin numeron, pankkitunnukset, jolla voit allekirjoittaa lainahakemuksen ja kopiot palkkatodistuksista, jotka lähetetään hakemuksen liitteenä. Lainapäätös tulee heti, kun hakemus on lähetetty. Laina näkyy tililläsi seuraavana arkipäivänä viimeistään. Saat myös sähköpostilla ja postitse kotiin lainantakaisinmaksuohjelman. Siitä näet kokonaisuudessaan kaikki tulevat lainanlyhennyksen eräpäivät ja maksettavat summat.

Cashbuddy korot ja kulut ovat edulliset

CashBuddy perii lainan summasta riippuen korkoa myönnetystä lainasta 15 – 25%. Lainanjärjestelymaksun suuruus riippuu myös lainan summasta sekä sen takaisinmaksuajasta. Muut kulut ja maksut löytyvät Cash Buddyn sivustolta löytyvästä hinnastosta.

Tarvitsetko lyhennysvapaata?

Mikäli haluat hakea lyhennysvapaita kuukausia, muuttaa eräpäivää tai kuukausittaista takaisinmaksettavaa summaa, se onnistuu OmaBuddy -palvelun kautta. Se on maksuton ja voit kirjautua siihen asiakaspalvelusta saatavilla tunnuksilla CashBuddyn sivustolla. Maksuohjelman muutosta on mahdollista hakea vain ennen eräpäivää. Myöhästyneet maksusuoritukset menevät automaattisesti perintätoimiston perittäviksi. CashBuddyn asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ja kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse. Cash Buddyn sivustolta löydät myös täydelliset lainaehdot sekä yhteystiedot.

  Zmarta

Lisää luettavaa

Luotto Heti

admin

Omalaina

admin

Zmarta

admin

Ostosraha

admin

Freedom Rahoitus

admin

Lendo

admin