Vipit

Credigo

credigo fi 1

Credigolla, jonka emoyhtiö Nordmill AB on perustettu vuonna 2006, on jo yli 100 000 asiakasta pohjoismaissa. Credigo on rekisteröity Suomeen yritys. Credigo tarjoaa selkeitä rahoituspalveluja. Pikaluottoihin ei sisälly mitään ylimääräisiä kuluja, maksuja tai kustannuksia, joista asiakas ei olisi tietoinen jo luottoa ottaessa. Luottoa voi hakea 2500 € asti ja luottoa takaisinmaksuaika maksimissaan on viisi vuotta. Luottoa voi hakea jokainen luottokelpoinen Suomessa vakituisesti asuva 20-vuotta täyttänyt henkilö. Credigon sivulta löydät näppärän lainalaskurin. Määrittelemällä tarvitsemasi summan ja toivomasi takaisinmaksuajan saat kuukausittaiset takaisinmaksuerät näkyville sekä koron määrän, jonka lainasta maksat.

Credigo antaa lainapäätöksen heti

Kun jätät luottohakemuksen, alustavan päätöksen saat välittömästi. Myös luottohakemus on maksuton, oli päätös myönteinen tai kielteinen. (Luottoa hakiessa asiakkaan tulee tunnistautua TUPAS-verkkopankkitunnisteella. Credigolla on käytössä myös mobiilivarmenne.) Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat maksetaan 15 minuutin kuluessa myönteisestä lainapäätöksestä tilille. Muutoin maksun saat heti, kun asiakaspalvelu on seuraavan kerran avoinna.

Credigon maksuaikataulu on selkeää

Credigolla laskunmaksu on myös selkeää. Laskun eräpäivä on joka kuukauden 28. päivä. Saat laskun hyvissä ajoin ennen eräpäivää ja maksetusta suorituksesta ilmoitetaan sähköpostilla. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan viiden euron maksumuistutusmaksu. Mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa sovittu kuukausittainen lainan takaisinmaksuerä, voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun ja keskustella laina-ajan pidentämisestä, lyhennysvapaasta kuukaudesta tms. Credigon henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin virka-aikaan. (Aukioloajat sekä yhteystiedot löydät nettisivuilta.) Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla, facebookissa, chatin kautta tai nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sinuun pian.

  Vivus

Lisää luettavaa

Pikavippi.fi

admin

Vippi.org kokemuksia – kannattaako palvelua käyttää?

admin

Vivus

admin