Credigolla, jonka emoyhtiö Nordmill AB on perustettu vuonna 2006, on jo yli 100 000 asiakasta pohjoismaissa. Credigo on rekisteröity Suomeen yritys. Credigo tarjoaa selkeitä rahoituspalveluja. Pikaluottoihin ei sisälly mitään ylimääräisiä kuluja, maksuja tai kustannuksia, joista asiakas ei olisi tietoinen jo luottoa ottaessa. Luottoa voi hakea 2500 € asti ja luottoa takaisinmaksuaika maksimissaan on viisi vuotta. Luottoa voi hakea jokainen luottokelpoinen Suomessa vakituisesti asuva 20-vuotta täyttänyt henkilö. Credigon sivulta löydät näppärän lainalaskurin. Määrittelemällä tarvitsemasi summan ja toivomasi takaisinmaksuajan saat kuukausittaiset takaisinmaksuerät näkyville sekä koron määrän, jonka lainasta maksat.

Credigo antaa lainapäätöksen heti

Kun jätät luottohakemuksen, alustavan päätöksen saat välittömästi. Myös luottohakemus on maksuton, oli päätös myönteinen tai kielteinen. (Luottoa hakiessa asiakkaan tulee tunnistautua TUPAS-verkkopankkitunnisteella. Credigolla on käytössä myös mobiilivarmenne.) Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat maksetaan 15 minuutin kuluessa myönteisestä lainapäätöksestä tilille. Muutoin maksun saat heti, kun asiakaspalvelu on seuraavan kerran avoinna.

Credigon maksuaikataulu on selkeää

Credigolla laskunmaksu on myös selkeää. Laskun eräpäivä on joka kuukauden 28. päivä. Saat laskun hyvissä ajoin ennen eräpäivää ja maksetusta suorituksesta ilmoitetaan sähköpostilla. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan viiden euron maksumuistutusmaksu. Mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa sovittu kuukausittainen lainan takaisinmaksuerä, voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun ja keskustella laina-ajan pidentämisestä, lyhennysvapaasta kuukaudesta tms. Credigon henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin virka-aikaan. (Aukioloajat sekä yhteystiedot löydät nettisivuilta.) Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla, facebookissa, chatin kautta tai nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sinuun pian.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • Sampsa Katajan lahjontayrityksestä tutkintapyyntöSampsa Katajan lahjontayrityksestä tutkintapyyntö Kansanedustaja Sampsa Kataja kertoi tiistaina eduskunnan puheenvuorossaan, että pikavippiyrittäjät ovat yrittäneet uhkailla, kiristää ja lahjoa häntä.
  • Vertaislainoissa enemmän lainanhakijoita kuin lainantarjoajiaVertaislainoissa enemmän lainanhakijoita kuin lainantarjoajia Vertaislainapalvelut kiinnostavat lainanhakijoita muun muassa pikavippejä edullisemman koron takia. Palveluissa on kuitenkin enemmän lainaa hakevia käyttäjiä.
  • Vippihelp 1Vippihelp Vippihelp on pelastusrengas 50 – 500 euron rahapulaan joutuneille. Tarkemmin ottaen Vippihelpiltä irtoaa 50, 100, 150, 200, 300, 400 ja 500 euron kokoisia vippisummia. Ensi kertaa […]
  • eurosetelit2 2Pikavippien nostaminen vähentynyt Vuoden 2014 loppupuolella nostettiin pikavippejä ja kulutusluottoja aiempaa vähemmän. Laskua toissa vuoden vastaavaan aikaan tuli jopa 29 prosenttia.
  • Vippikielto veisi eniten työpaikkoja TurustaVippikielto veisi eniten työpaikkoja Turusta Suomen Pienlainayhdistys arvioi, että pikalaina-alan työllisyysvaikutus Suomessa on vähintään 700 työvuotta. Näistä ainakin puolet kohdistuvat Turkuun. Jos Oikeusministeriön […]
  • Laatuvippi 3Laatuvippi Laatuvipin lainatuotteet ovat 40, 50, 50, 70, 80, 100, 120 sekä 140 euroa. Tarjolla on siis monta erilaista pientä summaa, ja tuotteet soveltuvatkin hyvin niille, jotka kaipaavat […]
  • Pikavippien markkinoinnissa noudatettava hyvää luotonantotapaaPikavippien markkinoinnissa noudatettava hyvää luotonantotapaa Laissa määritellään pikavippipalveluilta vaadittava hyvä luotonantotapa. Pikavippiä ei saa esim. markkinoida siten, että markkinointi heikentää kuluttajan harkintakykyä.
  • HS: Pikavippifirma maksamaan korvauksia 50 000 €HS: Pikavippifirma maksamaan korvauksia 50 000 € OPR-Vakuus Oy pikalainayrityksen väitetään rikkoneen toistuvasti lakia palvelunsa mainoskampanjassa. Kuluttaja-asiamies vaatii jopa 100 000 euron uhkasakkoa.
  • amex 4Amex Amex on Amex Rahoitus Oy:n omistama erisuuruisia pikalainoja tarjoava palvelu. Amex myöntää pikalainaa kaikille vähintään 18-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. […]
  • FleksiluottoFleksiluotto Fleksiluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron lainalimiitin. Myönnetty lainalimiitti on käytössä milloin vain ikinä rahaa tarvitsetkaan. Lainan hakeminen on helppoa ja yksinkertaista ja […]