Credigolla, jonka emoyhtiö Nordmill AB on perustettu vuonna 2006, on jo yli 100 000 asiakasta pohjoismaissa. Credigo on rekisteröity Suomeen yritys.

Credigo tarjoaa selkeitä rahoituspalveluja. Pikaluottoihin ei sisälly mitään ylimääräisiä kuluja, maksuja tai kustannuksia, joista asiakas ei olisi tietoinen jo luottoa ottaessa. Luottoa voi hakea 2500 € asti ja luottoa takaisinmaksuaika maksimissaan on viisi vuotta. Luottoa voi hakea jokainen luottokelpoinen Suomessa vakituisesti asuva 20-vuotta täyttänyt henkilö.

Credigon sivulta löydät näppärän lainalaskurin. Määrittelemällä tarvitsemasi summan ja toivomasi takaisinmaksuajan saat kuukausittaiset takaisinmaksuerät näkyville sekä koron määrän, jonka lainasta maksat.

Credigo antaa lainapäätöksen heti

Kun jätät luottohakemuksen, alustavan päätöksen saat välittömästi. Myös luottohakemus on maksuton, oli päätös myönteinen tai kielteinen. (Luottoa hakiessa asiakkaan tulee tunnistautua TUPAS-verkkopankkitunnisteella. Credigolla on käytössä myös mobiilivarmenne.) Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat maksetaan 15 minuutin kuluessa myönteisestä lainapäätöksestä tilille. Muutoin maksun saat heti, kun asiakaspalvelu on seuraavan kerran avoinna.

Credigon maksuaikataulu on selkeää

Credigolla laskunmaksu on myös selkeää. Laskun eräpäivä on joka kuukauden 28. päivä. Saat laskun hyvissä ajoin ennen eräpäivää ja maksetusta suorituksesta ilmoitetaan sähköpostilla. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan viiden euron maksumuistutusmaksu. Mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa sovittu kuukausittainen lainan takaisinmaksuerä, voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun ja keskustella laina-ajan pidentämisestä, lyhennysvapaasta kuukaudesta tms.

Credigon henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin virka-aikaan. (Aukioloajat sekä yhteystiedot löydät nettisivuilta.) Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla, facebookissa, chatin kautta tai nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sinuun pian.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Pikavippi.fi on reilu ja luotettava lainaaja, jonka puoleen on helppo kääntyä, koska jo yli 200 000 suomalaista on tehnyt niin. Pikavippi.fi:n laadun takaa suomalainen rahoitusyritys […]
  • VivusVivus Vivus.fi on pikavippipalvelujen hintavertailun kärkeen tiensä raivannut vippipalvelu, jonka ylpeä omistaja on Vivus.fi Oy. Lainarahaa Vivus.fi pystyy myöntämään aina 2010 euroon saakka, ja […]
  • Pikavippien nettimyynti kasvoi 45 prosenttiaPikavippien nettimyynti kasvoi 45 prosenttia Verkkokaupan kasvuvauhti hidastui viime vuonna, mutta rahoituspalveluiden, kuten pikavippien, ostosmäärä lisääntyi, selviää tuoreesta verkkokauppatilastosta.
  • Ellos YksityislainaEllos Yksityislaina Tarvitsetko pientä tai hieman suurempaa luottoa arkea helpottamaan? Ellos Yksityislaina myöntää edullisia 100 - 2500 euron lainoja luottokelpoisille, 25 vuotta täyttäneille suomalaisille.
  • HalinoHalino Halino on Ruotsista lähtöisin oleva lainapalvelu, joka on rantautunut Suomeen jo vuonna 1999. Vuosien varrella tuhannet suomalaiset ovat todenneet palvelun luotettavaksi, ja Halinon […]
  • Orkia 1Orkia Voit tukkia Orkian avulla 50-1000 euron suuruiset rahareiät nopeasti ja edullisesti. Jos olet palvelun uusi asiakas, ja olet 18-21-vuotias, voit hakea 50 euron ensilainan. Jos taas olet […]
  • Milloin maksun viivästyminen aiheuttaa luottotietomerkinnän?Milloin maksun viivästyminen aiheuttaa luottotietomerkinnän? Pikalainojen yhteydessä puhutaan usein luottotietomerkinnöistä ja varoitetaan, että pikavipeillä ajautuu helposti kierteeseen jossa saa luottotietomerkinnän.
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi:n pikalaina on nyt Käyttölaina. Uusi lainatuote on joustava ja jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi silloin kun haluat. Käyttölaina on myös pikavippejä edullisempi […]
  • GleeGlee Gleen lainan voit hakea milloin vain haluat, netissä tai tekstiviestillä. Hakemuksen tekeminen on helppoa, ja saat rahat tilillesi nopeasti. Tarjolla on 50 - 1000 euron pikavippisummia.
  • Leijonalaina 2Leijonalaina Leijonalaina on Peerdisk Oy:n omistama suomalainen pikavippipalvelu, jonka vippitarjonta käsittää summat väliltä 50 – 300 euroa. Leijonalaina tarjoilee vippejä luottokelpoisille Suomen […]