Amex Rahoitus Oy:n omistama E-Laina aloitti toimintansa vuoden 2011 puolen välin tienoilla. Siitä lähtien sen asiakkaat ovat saaneet helpotusta niin pieneen kuin vähän suurempaankin rahantarpeeseen varsin edullisesti.

E-Laina tarjoaa siis lainoja 50 eurosta 1000 euroon. Kaikille lainoille saa 14 vuorokautta takaisinmaksuaikaa, joten kyse ei ole kovin pitkäaikaisista lainoista, mutta se näkyy myös hinnastossa, joka on keskimääräistä edullisempi.

Palvelun lainojen vuosikorot vaihtelevat 574% ja 443% välillä. 50 euron lainan vuosikorko on suurin 574%, mutta silti kuluja sille tulee vain 11 euroa, eli takaisinmaksu on 61 euroa. Edullisin laina vuosikorkoon katsoen on 100 euron laina, jolle kuluja tulee 17 euroa.

Lainojaan E-Laina tarjoaa täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Näiden kriteerien lisäksi hakijan tulee luonnollisestikin olla myös luottokelpoinen, joten raha-asiat tulee olla hoidettuna kunnolla. Oma henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa ja verkkopankkitunnukset tarvitaan myös lainan hakemiseksi.

E-Lainan hakeminen on todella helppoa. Ensin hakijan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillaan lain vaatimalla tavalla, jotta hakijan henkilöllisyydestä voidaan varmistua. Tämän jälkeen voi hakija hakea lainaa tekstiviestillä, jonka hinta on kaksi euroa. Lopuksi lainapäätöksen saatuaan hakijan tulee vielä lähettää varmistusviesti, jonka hinta on myöskin kaksi euroa. Hakemuskuluja tulee yhteensä siis neljä euroa.

Varmistusviestin jälkeen laina maksetaan hakijan tilille muutamissa minuuteissa, mikäli tili on joissakin seuraavista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki tai Sampopankki. Jos tili on jossakin muussa pankissa, tulevat rahat yleensä seuraavana pankkipäivänä.

Jos päätös sattuukin olemaan kielteinen, voi syynä olla mm. se, ettei edellisen lainan takaisinmaksu ole vielä kirjautunut palvelun tietoihin. Maksun kirjautumisessa menee yleensä 1-2 pankkipäivää siitä, kun asiakas on maksun suorittanut.

Eräpäivän yllättäessä vähän liian nopeasti on asiakkaalla mahdollisuus siirtää lainansa eräpäivää seitsemällä vuorokaudella (yhdellä viikolla eteenpäin). Toisin kuin valtaosassa palveluita, E-Lainalla ei tule eräpäivästä muita kuluja kuin viestistä, jolla eräpäivän siirto tehdään. Siirtoon lähetettävä tekstiviesti maksaa viisi euroa.

Monesti on ikävää, jos lasku tulee postilaatikkoon ja samassa taloudessa asuu muitakin henkilöitä, joiden ei välttämättä laskua haluaisi näkevän. E-Laina tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisua sähköisellä laskulla.

Asiakas voi siis halutessaan saada laskunsa sähköpostiinsa perinteisen tavan sijaan. Sähköisen laskun saa helposti syöttämällä laskutusosoitteeksi sähköpostiosoitteen tunnistautumisen yhteydessä.

Kaiken kaikkiaan E-Laina on siis keskimääräistä edullisempi pikavippipalvelu, josta löytyy lainavaihtoehtoja lähes jokaisen tarpeisiin. Ainoana “puutteena” mainittakoon suhteellisen lyhyet maksuajat. Tosin niiden ansiosta hinnatkin ovat niin alhaisia kuin ne ovat. Sivusto on selkeä ja asiakaspalvelu toimii nopeasti. E-Laina on siis varsin hyvä lainapalvelu lähes jokaiselle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • bonuslaina1 1Bonuslaina Bonuslaina on Wired-Bit Oy:n ylläpitämä, äkillisessä rahantarpeessa oleville henkilöille pikavippejä tarjoava palvelu. Bonuslainan lainaehtojen mukaan lainaa voidaan myöntää kaikille 18 […]
  • Nanolaina 2Nanolaina Nanolaina on pikavippipalvelu, jonka uskottavasta 50 – 1000 euron tarjonnasta jokainen löytää helpotusta raha-asioihinsa. Lainan myöntää Nanolaina Oy. Laina-aikaa tarjoillaan asiakkaan […]
  • 24-vippi24-vippi 24-vippiä saat helposti tekstiviestillä. Vipin kustannukset ovat edulliset, ja lainavaihtoehtoja on paljon. Valitse omasi 20 - 600 euron vippivalikoimasta.
  • HetivippiHetivippi Hetivippi on M-Aurora Oy:n omistuksessa oleva vippipalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen pienlainaa erilaisiin elämäntilanteisiin.Jos rahapula iskee, Hetivipillä on tarjota apua joka päivä […]
  • OttorahaOttoraha Ottorahasta saat helposti pikavippiä ilman takaajia tai vakuuksia. Voit hakea lainaa netissä tai tekstiviestillä silloin kun sinulle sopii. Saat lainaa 50 - 1000 euroa. Yli 23-vuotiaat […]
  • Perjantaivippi 3Perjantaivippi Voit hakea Perjantaivipiltä tukea arjen eteen tuomiin pieniin taloudellisiin haasteisiin. Perjantaivippi tarjoaa kolmea erilaista lainasummaa, jotka ovat 50 euroa, 100 euroa ja 200 euroa. […]
  • Arkivippi 4Arkivippi Arkivippi lupaa 50 – 300 euron kokoista rahallista helpotusta elämän arkeen sekä juhlaan. Sen omistaa Streamflood Oy. Arkivipin palvelut on suunnattu 19 vuotta täyttäneille, […]
  • Alina 5Alina Rahoitus Alina Rahoitus on pikalainayritys, joka auttaa rahantarpeessa olevia ihmisiä 50-300 euron pikavippien muodossa. Kuten pikalainapalvelut yleensäkin, sopii Alina Rahoitus hyvin yllättäviin […]
  • GleeGlee Gleen lainan voit hakea milloin vain haluat, netissä tai tekstiviestillä. Hakemuksen tekeminen on helppoa, ja saat rahat tilillesi nopeasti. Tarjolla on 50 - 1000 euron pikavippisummia.
  • helppolaina 6Helppolaina Helppolaina on rahoitusyhtiö Botnia Finance Oy:n omistama pikavippejä jakava yritys, joka nimensä mukaisesti pyrkii helpottamaan asiakkaidensa pieniä rahapulmia.Helppolaina on erittäin […]