Easybills on palvelu, joka laittaa mieltä painavat laskut nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Se on siis ikään kuin lainapalvelu, jonka tarjoama laina tarkoittaa laskun maksua asiakkaan puolesta. Asiakas maksaa Easybillsille vastineeksi lainan takaisin korkoineen.

Palvelu on siis paljon toimivampi vaihtoehto kuin se, että asiakas ottaa erikseen lainaa jonkin laskunsa maksamista varten. Easybills-palvelusta vastaa JT Family Holding Oy, joka on tunnettu tytäryhtiöstään Ferratum Finland Oy:stä.

Easybillsin käyttämiseksi asiakkaalta vaaditaan säännöllisiä tuloja, jotta laina takaisinmaksu varmistuisi. Käyttäjän tulisi olla myös vähintään 18 vuoden ikäinen, Suomessa asuva Suomen kansalainen, jonka raha-asiat on hoidettu kiitettävään tyyliin ja luottokelpoisuus on tallella.

Easybillsissä asiakas tarvitsee myös omaa, suomalaisen pankin tiliä. Palvelun kautta voidaan maksaa vain lainmukaisia tuotteita tai palveluita koskevia laskuja.

Palveluun voi laittaa maksettavaksi kerrallaan korkeintaan 1000 euron arvosta laskuja. Pienempiä laskuja voi siis syöttää palveluun useampiakin. Lainaamisen kustannukset riippuvat asiakkaan omista valinnoista.

Laina-aika on jotakin väliltä 1 – 90 vuorokautta, ja maksueriä on 1 – 3 kappaletta. Esimerkiksi jos asiakas haluaa maksaa laskuja 1000 euron edestä ja hän haluaa valita laina-ajakseen 90 vuorokautta, tulee hänen suorittaa kolme 450.83 euron arvoista maksuerää kuukauden välein.

Vuosikorko on 134.83 %. 500 euron lainasta aiheutuu kustannuksia 14 päivän maksuajalla 560 euron verran ja vuosikorko on 1819.84 %. Joidenkin summien vuosikorot voivat näyttää huikean suurilta, mutta niitä ei kannata säikähtää, koska ne on laskettu vuoden ajaksi eli paljon pidemmälle ajalle kuin mihin asti Easybillsin lainat on oikeasti tarkoitettu käytettäviksi.

Helppoon laskunmaksuun asiakasta opastaa Easybillsin lainalaskin. Se toimii myös virallisena lainahakemuksena. Siihen asiakas syöttää tarvittavat laskunsa maksutietoineen. Riippuen siitä, kuinka suuri laskujen yhteenlaskettu summa on, milloin asiakas haluaa maksaa lainansa takaisin ja minkälaisissa maksuerissä, laskin näyttää asiakkaan kukkarolle koituvat kustannukset vuosikorkoineen.

Kun lainasuunnitelma näyttää tarpeeksi hyvältä, asiakas voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Tässä vaiheessa asiakas tunnistautuu sähköisesti, mikäli hän on upouusi asiakas. Vanhana asiakkaan hän voi siirtyä nopeasti eteenpäin omien salaisten tunnuksiensa avulla.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen Easybills antaa asiakkaalle lainapäätöksen, joka asiakkaan on vielä vahvistettava. Tämän jälkeen Easybills maksaa laskut viivytyksettä. Asiakas voi siis olla varma, että hänen laskunsa ovat luotettavissa ja nopeissa käsissä ja että laskuttaja saa rahansa ajallaan.

Easybills varmistaa asian myös lähettämällä asiakkaalle tekstiviestillä ilmoituksen, kun lasku on hoidettu. Maksetut laskut näkyvät myös lainahistoriasta, jota pääsee katselemaan kirjautumalla palveluun. Easybills lähettää asiakkaan kotiin laskun, jolla hän voi maksaa luottonsa pois. Jos maksueriä on monia, lasku saapuu joka kuukausi.

Easybills haluaa tehdä laskun maksamisen helpoksi, ja asiakasta helpottaa entisestään Easybillsin asiakaspalvelu, joka auttaa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Se on auki arkisin ja lauantaisin klo 8 – 22 ja sunnuntaisin se palvelee klo 12 alkaen ja jopa klo 21 asti.

Easybills on joustava laskupalvelu, jossa asiakas saa hoideltua kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja joka mukautuu pitkälti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • OttorahaOttoraha Ottorahasta saat helposti pikavippiä ilman takaajia tai vakuuksia. Voit hakea lainaa netissä tai tekstiviestillä silloin kun sinulle sopii. Saat lainaa 50 - 1000 euroa. Yli 23-vuotiaat […]
  • AL: Pikavippiyritykset tekevät hyvää tulostaAL: Pikavippiyritykset tekevät hyvää tulosta Pikavippiyrityksiä kuvataan usein julkisuudessa rahantekokoneina, mutta huipputuloksiin pääsevät ainoastaan muutamat suurimmat ja pitkään toimineet alan yritykset.
  • Reissuluotto 1Reissuluotto Reissuluotto on pitkän linjan vippipalvelu, jolla on houkuttelevan suuri luottotarjonta. Reissuluotolla on pitkä liuta erilaisia lainavaihtoehtoja. Pienimmät lainasummat ovat 100 - 1000 […]
  • Creditstar 2Creditstar Creditstar on 50 – 2000 euron lainarahaa tarjoava lainapalvelu. Palvelun omistaa yksityisasiakkaille suunnattujen lainojen asiantuntija Creditstar Finland Oy, jonka tavoitteena on tehdä […]
  • RahaluottoRahaluotto Rahaluotto myöntää 21 vuotta täyttäneille 100 - 400 euron lainoja ja 25 vuotta täyttäneille myös 500 - 3000 euron luottoja. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa muutamassa […]
  • LHV 3LHV LHV:n kulutusluottoa voi nostaa elämän eri hankintoja tai kulujen kattamista varten 1000 – 6000 euron verran. Maksuaikaa annetaan 1 – 3 vuotta. LHV:n nettisivuilla oleva luottolaskuri […]
  • Lainacom 4Laina.com Laina.comin asiakasystävällisestä vippipalvelussa oman pikavippinsä voi valita kymmenen euron tarkkuudella 50 – 1000 euron valikosta. 2000 euron tililuoton puitteissa voi nostaa […]
  • ecredit 5eCredit EC Finland Oy:n omistama eCredit on monipuolinen, lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin erikoistunut lainapalvelu. Se ottaa asiakkaikseen kaikki sellaiset oikeustoimikelpoiset henkilöt, jotka […]
  • Tekstivippi 6Tekstivippi Tekstivippi on harvinaislaatuinen pikavippipalvelu. Se on nimittäin alansa ensimmäinen koko maailmassa. Tekstivipit ovat kooltaan 50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450 sekä 500 euroa. […]
  • Svea 7Sveadirekt SveaDirekt on Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen tarjoama rahoitusmuoto. Se käsittää aina 25 000 euroon ulottuvat lainat löyhemmillä luotonantokriteereillä kuin yleensä. Monipuolisella […]