Eurolimiitti myöntää lainaa nopeasti ja luotettavasti asiakkailleen. Lainatuote on aina 3000 euron luottotili, mutta lainaa on mahdollista nostaa vain haluttu määrä, pienin nostosumma on 10 euroa ja lainasta voi nostaa rahaa niin useasti kuin haluaa. Koko summaa ei tarvitsee nostaa käyttöön ellei halua, vaan luottoa voi nostaa juuri sen verran kuin rahaa tarvitsee.

Lainaa Suomen kansalaisille

Luottoa voivat hakea yli 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset joilla on raha-asiat hyvässä kunnossa ja käytössä on julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen saapuessa joten ne on oltava kunnossa. Mikäli merkintöjä löytyy, luottoa ei tulla myöntämään. Kunnossa olevat luottotiedot eivät kuitenkaan takaa myönteistä luottopäätöstä, vaan asiakkaalla on oltava myös säännöllisiä tuloja.

Ilmainen  500 euron ensilaina heti käyttöön

Jos et ole koskaan lainaa hakenut Eurolimiitiltä, nyt on aika, mikäli lainaa tarvitset. Palvelu tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi 500 euroon saakka. Tarjous on voimassa ensimmäiseen eräpäivään saakka, käytännössä siis kuukauden. Saat siis kuukaudeksi ilmaisen lainan käyttöösi.

Joustavaa palvelua

Eurolimiitin kanssa asioiminen on joustavaa ja nopeaa. Täytä hakemus netissä ja odota luottopäätöstä joka saapuu nopeasti. Kun sinulle on myönnetty luoto, voit tehdä luottorajastasi välittömästi nostoja sen verran kuin haluat. Rahaa voi nostaa kätevästi pelkällä tekstarilla. Rahaa on mahdollista nostaa ma-pe 8.30 – 22 ja la-su 11-19.

Eurolimiitti pähkinänkuoressa

 • 3000 euron luottotili
 • Maksuaikaa runsaasti
 • Edulliset korkokulut
 • Ilmainen 500€ ensilaina
 • Joustavat luottoehdot

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

 • OmalainaOmalaina Suomalainen Omalaina on lainojen välityspalvelu. Omalainan kautta voi hakea pikavippiä tai korkeintaan 15000 euron suuruista lainaa, ja Omalaina kilpailuttaa lainan puolestasi.
 • Milloin pikalainahakemus voidaan hylätä?Milloin pikalainahakemus voidaan hylätä? Pikalainahakemus voidaan hylätä useista eri syistä. Tyypillisiä syitä ovat hakijan nuori ikä ja luottohäiriöt, sekä avoimet lainat kyseisellä palvelulla.
 • Vippien kieltäminen voi johtaa rikollisen toiminnan lisääntymiseenVippien kieltäminen voi johtaa rikollisen toiminnan lisääntymiseen Pikavippejä ollaan kieltämässä erilaisin keinoin. Kukaan eduskunnassa on tuskin miettinyt minkälaisia ongelmia pikavippien kieltäminen voi aiheuttaa. Tilalle kun saattaa helposti syntyä […]
 • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina on pohjoismaisessa omistuksessa oleva lainapalvelu, joka myöntää 1000 - 3000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille suomalaisille.
 • Vippiklubi 1Vippiklubi Vippiklubin lainavalikoimasta löytyy mukavasti katetta erilaisille kuluille. 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron pikavipeistä asiakas voi valita juuri sen summan, joka istuu omaan […]
 • Harkitsematon pikavippi voi viedä nuoren luottotiedotHarkitsematon pikavippi voi viedä nuoren luottotiedot Ylen uutisten mukaan velkaneuvontaan hakevien nuorten määrä Helsingissä kasvaa. Useilla velkaneuvontaan hakevilla on ongelmia pikavippien kanssa.
 • Onnenfi 2Onnen.fi Onnen.fi tarjoaa elvytystä äkilliseen rahapulaan 300-1500 euron suuruisten pikalainojen ja kulutusluottojen muodossa. Palvelun uutena asiakkaana voit saada minkä vain lainan aina 700 […]
 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi tarjoaa edullista lainaa asiakkailleen. Lainaa löytyy niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen sillä lainaa voi hakea 500 – 50000 euroa. Lainaa24 ei myönnä itse lainoja, vaan […]
 • LHV 3LHV LHV:n kulutusluottoa voi nostaa elämän eri hankintoja tai kulujen kattamista varten 1000 – 6000 euron verran. Maksuaikaa annetaan 1 – 3 vuotta. LHV:n nettisivuilla oleva luottolaskuri […]
 • Pikavippiyritysten kilpailu kiristyy mainostamisrajoituksen seurauksenaPikavippiyritysten kilpailu kiristyy mainostamisrajoituksen seurauksena Pikavippiyritysten keskinäinen kilpailu kiristyy mainostamiseen asetetun rajoituksen takia. Google rajoittaa yritysten mainostamista AdWords-palvelussaan.