EuroMesta on 20 – 150 euron pikavippejä jakava palvelu. EuroMestan vippipalvelu on tarkoitettu 25- 65 vuoden ikäisille, luottokelpoisille, vakituisen Suomessa sijaitsevan postiosoitteen sekä suomalaisen pankin pankkitilin omistaville Suomen kansalaisille, jotka ovat suoriutuneet raha-asioistaan asianmukaisella tavalla.

EuroMestalta lainaaminen onnistuu DNA Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, Telefinlandin ja TeliaSoneran liittymillä.

EuroMestalta saa mukavasti pientä taskuntäytettä. Tarjotut summat ovat 20, 50, 100 ja 150 euroa, ja laina-aikaa annetaan 21 tai 28 vuorokautta lainasummasta riippuen. Lainavaihtoehtoihin vaikuttaa kuitenkin lainauskertojen lukumäärä.

Ensimmäistä kertaa lainaaville annetaan siis korkeintaan 50 euron laina. Lainaaminen etenee jatkossa asteittain sitä ideaa noudattaen, että toinen laina voi olla suuruudeltaan 100 euroa, ja kun on hoitanut asianmukaisesti kaksi 100 euron lainaa, saa oikeuden lainata myös 150 euron summan.

Todelliset vuosikorot ovat EuroMestan pikalainoissa prosenttiluokkaa 321.54 – 782.14 %, ja niihin on sisällytetty mukaan myös tekstiviestien hinnat. Tekstiviestikulut eivät kuitenkaan siis sisälly lainojen hintoihin. Todelliset vuosikorot osoittavat, että EuroMestan pienet lainasummat ovat verrattain edullisia kerryttäen vain korkeintaan 782.14 % todellista vuosikorkoa.

20 euron lainan saakin mukaansa edulliseen 25 euron hintaan ja 50 euroa saa lompakkoonsa mukavaan 60 euron hintaan. Kyseiset lainat saa itselleen 21 vuorokauden ajaksi. 100 euron vipin saa joko 21 tai 28 vuorokauden ajaksi käyttöönsä ja se maksaa asiakkaalle laina-ajasta riippuen joko 118 tai 123 euroa.

Lainan hakeminen tehdään perinteiseen tapaan joko netissä täytettävän lomakkeen tai pelkän tekstiviestin välityksellä. Ensimmäinen haku tehdään aina nettilomakkeen ja tupas-tunnistautumisen avulla. Vanhojen asiakkaiden lainanhaku hoituu nopeasti tekstiviestillä.

Jos PIN – koodi kuitenkin hukkuu tai asiakas muuttaa uuteen osoitteeseen, lainanhaku on tehtävä jälleen sähköisen tunnistautumisen kautta. Sekä nettilomakkeen että tekstiviestin välityksellä tehdyn haun hinnaksi tulee tekstiviestikustannuksia yhteensä 4 euroa. Hakemukseensa saa vastauksen aukioloaikoina.

EuroMesta on nopea pikalaina erityisesti Nordean, Aktian, POP-ryhmän pankkien, Sampo Pankin Osuuspankin ja Säästöpankkien asiakkaille, joiden tilille laina voidaan maksaa viipymättä. Muiden pankkien asiakkaat ovat myös tervetulleita nostamaan EuroMestan pikalainaa, mutta raha ilmestyy tilille tietyn odotusajan jälkeen.

EuroMesta jakaa rahojansa arki-iltaisin, eli maanantaista torstaihin 20.00 – 21.30 ja perjantaisin 20.30 – 22.00. Kyseiset ajat ovat siis EuroMestan aukioloaikoja.

Laskunmaksu suoritetaan kotiosoitteeseen toimitetulla laskulla. Takaisinmaksun suhteen ei kuitenkaan tarvitse hermoilla, sillä EuroMesta antaa maksuun joustovaraa tarjoamalla mahdollisuuden eräpäivän siirtoon.

Eräpäiväänsä voi siirtää vaikkapa kymmeniä kertoja eli niin monta kertaa kuin haluaa. On muistettava ainoastaan se, että eräpäivä siirtyy ainoastaan silloin, jos siirto tehdään ennen eräpäivää. Siirrosta syntyy pieniä kustannuksia, jotka muodostuvat kahden tekstiviestin lähettämisestä.

20 tai 50 euron lainojen eräpäivän siirto maksaa siis yhteensä 5 euroa ja 100 tai 150 euron vipin eräpäivän lykkäys maksaa 7 euroa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • Leijonalaina 1Leijonalaina Leijonalaina on Peerdisk Oy:n omistama suomalainen pikavippipalvelu, jonka vippitarjonta käsittää summat väliltä 50 – 300 euroa. Leijonalaina tarjoilee vippejä luottokelpoisille Suomen […]
  • SAV Rahoitus 2SAV-Rahoitus Yksityisasiakkaille SAV-Rahoituksella on tarjota kolme hyödyllistä rahoituspalvelua. Mikäli asiakas sattuu olemaan lainan tarpeessa, hän saa SAV-Rahoitukselta 500 – 6000 euroa luottoa, […]
  • eurovippi 3Eurovippi Eurovippi on pikavippiyritys, joka tarjoaa pikavippejä asiakkaidensa äkillisiin ja lyhytaikaisiin tarpeisiin. Eurovipin omistaa Urgens Oy. Eurovippi lupaa toimittaa vippejä asiakkaidensa […]
  • Euroraha 4Euroraha Euroraha tarjoaa 50, 100, 150, 200 sekä 300 euron pikalainoja pieneen ja keskisuureen rahantarpeeseen. Kaikkiin lainasummiin riittää 21 vuoden ikä. 50 – 200 euron lainat annetaan […]
  • Ninninpikalaina1 5Ninnin Pikalaina Ninnin pikalainat ovat mukavia 50, 100, 150 ja 200 euron summia. Kun asiakas on pienessä rahapulassa, Ninni tuo kätevän avun, eikä asiakkaan tarvitse lähteä selailemaan tuhansiin euroihin […]
  • mikrovippi 6Mikrovippi Mikrovippi on 20–200 euron pikalainaa tarjoileva pikavippipalvelu. Palvelun tarjoaa Mikrovippi Oy. Mikrovipillä on tarjota monta mukavaa lainasummaa elämän erilaisiin menoeriin. Kun mielii […]
  • SiljalainaSiljalaina Siljalainan pikavippiä on helppo hakea, lähetät vain hakemuksen tekstiviestillä tai netissä. Lainapäätöksen saat välittömästi. Voit hakea 50 - 1000 euroa.
  • Suomivippi 7Suomivippi Suomivipillä on tarjolla muutakin kuin vain pikkusummia. Vipit ulottuvat 50 eurosta aina 1000 euroon saakka. 50 – 500 euron vippien takaisinmaksuaika on 30 päivää ja 600 – 1000 euron […]
  • luottovippi 8Luottovippi Luottovippi on Creditmarket Oy:n tarjoama pikavippipalvelu, joka lupaa 50 – 300 euron laina-apua rahanpuutteeseen joutuneille. Luottovipin tarjonta käsittää tarkemmin ottaen 50, 100, 150, […]
  • lainax 9Lainax Rahoitusyhtiö PeTitTrade Oy:n omistama Lainax on 50 – 300 euron pikavippejä myöntävä vippipalvelu, jolle tärkeitä arvoja ovat lainaamisen mukavuus ja asiakastyytyväisyys- sekä […]