Haluatko unohtaa kalliit lainat? Haluatko rahaa lainaksi mieluummin pankilta kuin pikalainapalveluista?
Lendon kautta saat rahaa lainaksi nopeasti. Yksi lainahakemus välitetään useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat aina useita erilaisia hyviä lainatarjouksia, sillä hakemus on valmiiksi kilpailutettu usean pankin lainatarjonnasta. Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, luotettavasti.

Lendo tekee asian sinulle helpoksi, sillä palvelun kautta saat aina edullisimmat lainatarjoukset summasta riippumatta. Jos sinulla on ennestään vanhoja lainoja, onnistuu niiden vaihtaminen uuteen ja edullisempaan helpommin kuin koskaan. Myös useiden pienten pikavippien yhdistäminen suuremmaksi kokonaisuudeksi käy käden käänteessä. Yksi suurempi laina on edullisempi, kuin useampi pieni vippi.

Mitä Lendo tarjoaa?

Lendo tarjoaa sinulle maksuttoman vaihtoehdon etsiä ja hakea sopivaa lainaa useilta eri pankeilta. Voit täysin huoletta ja ilman riskiä tehdä hakemuksen ja antaa Lendon tehdä vertailun puolestasi. Asiakkaana saat yhdellä lainahakemuksella useita eri tarjouksia juuri sinulle sopivasta lainasta. Sopivista lainavaihtoehdoista valitset käyttöösi juuri sen pankin tarjoaman palvelun kuin haluat. Hyödyt rahallisesti jopa huomattavia summia valitsemalla oikean yhteistyökumppanin rahoittamaan puuttuvan rahamäärän.

Lainan tiedot:

• Ilmainen hakemus
• Ikävaatimus 20 vuotta
• Useita lainatarjouksia Lendon yhteistyökumppaneilta
Lainatarjoukset 500 – 20 000 euron summalle
• Maksuaika valittavissa 1 – 12 vuoden ajalle
Ei takaajia tai vakuuksia
• Vaihda kalliit vipit edulliseen pankkilainaan
• Yhdistä useat pienet vipit järkeväksi kokonaisuudeksi

Ota juuri sen kokoinen laina kuin tarvitset

Lainasta on maksettava korkoa ja Lendon avulla löydät edullisimman vaihtoehdon. Voit hakea lainaa 500 – 20 000 euroa. Lainasumma on valittavissa 100 euron tarkkuudella, joten et koskaan joudu ottamaan ylimääräistä lainaa. Jokaisella pankilla on omat riskiarviointiperusteet joka määrittelee lainasta maksettavan koron asiakaskohtaisesti.

Lainanhakijalle asetetut vaatimukset

Lendo ei myönnä itse lainaa, vaan välittää saamansa lainahakemukset sopivaa lainaa tarjoaville pankeille. Päätös siitä kenelle lainaa voidaan myöntää, on pankeilla jotka hakemuksen saavat. Pääsääntöisesti asiakkaan on kuitenkin oltava vähintään 20 vuotias, oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen jolla ei ole luottotietohäiriöitä.

Lainatarjouksen voi tehdä koska tahansa

Voit jättää oman lainahakemuksesi juuri silloin kun se sinulle sopii, vaikka keskellä yötä. Lendo ottaa vastaan lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista torstaihin kello 09:00 – 17:30 ja perjantaisin kello 09:00 – 15:00.

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Onko sinulla käytössäsi useita erilaisia lainoja tai pikavippejä? Lendon kautta voit yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin säästät huomattavan summan rahaa kuukausitasolla. Jos sinulla on esimerkiksi 5000 euron verran erilaisia kulutusluottoja tai joustolimiittejä useammasta eri paikasta, kannattaa ne yhdistää ja maksaa korkoa vain yhdestä edullisesta lainasta.
Lendon kautta haettuna maksuaikaa saa jopa 12 vuotta, joten kuukausierä jää hyvin maltilliseksi pitkä maksuaika valitessa.

Lainojen yhdistämisen lisäksi voit saada myös lisärahoitusta tarvittaessa. Valitse lainahakemukseen lainan tarkoitus kohtaan ”lainojen poismaksu” ja valitse lisäksi kuinka suuri osa haetusta summasta menee nykyisten lainojen poismaksuun. Jos sinulla on entistä lainaa 5000 euroa ja tarvitset lisärahoitusta 2000 euroa, tee lainahakemus 7000 euron summalla ja merkitse hakemukseen lainojen poismaksu kohtaan 5000 euroa. Näin sinulle jää 2000 euroa käyttöön ja 5000 euroa vanhojen lainojen poismaksuun.

Vanhan lainan uudelleen kilpailutus kannattaa

Koska Lendo tarjoaa maksuttoman lainahakemuksen, sen lähettäminen on täysin riskitöntä. Mikäli nykyinen lainasi on mielestäsi liian kallis kustannuksiltaan, pyydä uusi tarjous. Tarjouspyynnön tekeminen ei maksa mitään.

Jos Lendon yhteistyökumppanit pystyvät tarjoamaan edullisemman vaihtoehdon, kannattaa nykyinen laina ehdottomasti vaihtaa halvempaan vaihtoehtoon. Mikäli saamasi lainatarjoukset ovat mielestäsi kalliita, tai et mielestäsi saa niistä tarpeeksi etua, voit hylätä ne ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Suosittelemme hakemaan kilpailevan tarjouksen joka tapauksessa, se on maksutonta, nopeaa ja täysin riskitöntä. Parhaassa tapauksessa saat niin hyvän tarjouksen, että säästösi voi olla kymmeniä euroja kuukaudessa.

Pitkät maksuajat

Lendo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada lainat todella pitkällä, jopa 12 vuoden maksuajalla. Valittavana on maksuajat 1 – 12 vuoden väliltä, oman aikataulun ja maksukyvyn mukaan. Pitkä maksuaika valitessa tarkoittaa se pieniä kuukausieriä. Lainat voi myös maksaa nopeammalla tahdilla tai halutessaan vaikka koko loppulainan kokonaan pois. Mikäli lainan haluaa maksaa nopeammin pois, kannattaa olla yhteydessä lainan myöntäneeseen pankkiin.

Vaikka hakemuksessa ehdottaisit esimerkiksi 4 vuoden maksuaikaa, voivat pankit suositella tai ehdottaa sinulle joko lyhyempää tai pitempää maksuaikaa. Pankeilla on pitkä ja vakaa kokemus lähes kaikista mahdollisista tilanteista ja he osaavat ehdottaa asiakkaan kannalta parasta vaihtoehtoa. Näin et koskaan joudu vaikeuksiin liian tiukan maksuaikataulun vuoksi etkä toisaalta maksa turhaan ylimääräistä korkoa liian pitkän maksuaikataulun vuoksi.

Lyhennysvapaita kuukausia tarjolla

Tällä hetkellä lainamarkkinoilla toimivat pankit tarjoavat lähes poikkeuksetta mahdollisuuden pitää lyhennysvapaita kuukausia. Yleensä lyhennysvapaata on tarjolla 1-2 kuukautta vuoden aikana. Poikkeuksia varmasti löytyy ja nämä kannattaa tarkistaa lainaehdoista mikäli tuntuu että lyhennysvapaille on käyttöä.

Lyhennysvapaa on hyvä olla varalta olemassa, koskaan ei voi tietää minkälaisia yllättäviä menoerä eteen tulee. Varsinkin pitkällä maksuajalla varustetun lainan aikana yllättäviä menoja tulee hyvin todennäköisesti. Lyhennysvapaan avulla säästyt uuden lainan ottamiselta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • ZmartaZmarta Oletko kyllästynyt etsimään halpaa lainaa netistä ja haluat saada valmiiksi kilpailutetun lainatarjouksen? Mikäli haluat saada edullisen lainan kalliiden pikavippien sijaan, tee […]
  • FixuraFixura Fixura on vuonna 2009 syntynyt välityspalvelu, jossa asiakkaat lainaavat rahaa toisilleen. Toiset lainaavat ja toiset sijoittamalla rahoittavat nämä lainat. Lainarahaa on tarjolla 1000 – […]
  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus tarjoaa ainoana Suomessa lainojen välityspalvelua. Freedom Rahoitus välittää lainaa ilman vakuuksia ja myös vakuudellista kulutusluottoa. Freedom Rahoitus toimii siis […]
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi tarjoaa edullista lainaa asiakkailleen. Lainaa löytyy niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen sillä lainaa voi hakea 500 – 50000 euroa. Lainaa24 ei myönnä itse lainoja, vaan […]
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha on 400 – 2500 euron arvoisia lainasummia jopa 3 vuoden ajaksi myöntävä palvelu. Ostosrahan tarjoaa kulutusluottoihin erikoistunut yritys nimeltä OPR-Vakuus Oy, jonka […]
  • RahalaitosRahalaitos Kun lähetät lainahakemuksen Rahalaitokselle, neuvottelee se puolestasi parhaan lainatarjouksien useiden eri luotontarjoajien kanssa. Näin saat aina varmasti lainasi parhaimpaan […]
  • EtuaEtua Etua auttaa siis asiakasta lainan hakemisessa ja tarjousten välittämisessä, mutta ei puutu asiakkaan ja luotonantajan välisiin asioihin. Rahoitusratkaisuja haetaan nettilomakkeella ja yksi […]
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalainan lainatuotteilla pystyy toteuttamaan monia unelmia. Nopsalainojen laina-ajat ovat siis 6 – 72 kuukautta ja lainasummat huikeat 1500 – 15000 euroa. Asiakas maksaa luottosummaansa […]
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian myöntää kulutusluottoja ja lainaa yksityishenkilöille netin välityksellä. Summat voivat vaihdella tuhannesta eurosta aina viiteenkymmeneen tuhanteen euroon ja korot ja […]
  • ViikinkilainaViikinkilaina Viikinkilaina tarjoaa 500 - 1000 euron suuruisia pikalainoja ja kulutusluottoja. Laina voidaan myöntää vähintään 19-vuotiaalle, vakituisesti Suomessa asuvalle luottokelpoiselle henkilölle.