Lainat

Lendo

lendo 1

Haluatko unohtaa kalliit lainat? Haluatko rahaa lainaksi mieluummin pankilta kuin pikalainapalveluista? Lendon kautta saat rahaa lainaksi nopeasti. Yksi lainahakemus välitetään useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat aina useita erilaisia hyviä lainatarjouksia, sillä hakemus on valmiiksi kilpailutettu usean pankin lainatarjonnasta. Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, luotettavasti. Lendo tekee asian sinulle helpoksi, sillä palvelun kautta saat aina edullisimmat lainatarjoukset summasta riippumatta. Jos sinulla on ennestään vanhoja lainoja, onnistuu niiden vaihtaminen uuteen ja edullisempaan helpommin kuin koskaan. Myös useiden pienten pikavippien yhdistäminen suuremmaksi kokonaisuudeksi käy käden käänteessä. Yksi suurempi laina on edullisempi, kuin useampi pieni vippi.

Mitä Lendo tarjoaa?

Lendo tarjoaa sinulle maksuttoman vaihtoehdon etsiä ja hakea sopivaa lainaa useilta eri pankeilta. Voit täysin huoletta ja ilman riskiä tehdä hakemuksen ja antaa Lendon tehdä vertailun puolestasi. Asiakkaana saat yhdellä lainahakemuksella useita eri tarjouksia juuri sinulle sopivasta lainasta. Sopivista lainavaihtoehdoista valitset käyttöösi juuri sen pankin tarjoaman palvelun kuin haluat. Hyödyt rahallisesti jopa huomattavia summia valitsemalla oikean yhteistyökumppanin rahoittamaan puuttuvan rahamäärän.

Lainan tiedot:

• Ilmainen hakemus • Ikävaatimus 20 vuotta • Useita lainatarjouksia Lendon yhteistyökumppaneilta • Lainatarjoukset 500 – 20 000 euron summalle • Maksuaika valittavissa 1 – 12 vuoden ajalle • Ei takaajia tai vakuuksia • Vaihda kalliit vipit edulliseen pankkilainaan • Yhdistä useat pienet vipit järkeväksi kokonaisuudeksi

Ota juuri sen kokoinen laina kuin tarvitset

Lainasta on maksettava korkoa ja Lendon avulla löydät edullisimman vaihtoehdon. Voit hakea lainaa 500 – 20 000 euroa. Lainasumma on valittavissa 100 euron tarkkuudella, joten et koskaan joudu ottamaan ylimääräistä lainaa. Jokaisella pankilla on omat riskiarviointiperusteet joka määrittelee lainasta maksettavan koron asiakaskohtaisesti.

  Etua

Lainanhakijalle asetetut vaatimukset

Lendo ei myönnä itse lainaa, vaan välittää saamansa lainahakemukset sopivaa lainaa tarjoaville pankeille. Päätös siitä kenelle lainaa voidaan myöntää, on pankeilla jotka hakemuksen saavat. Pääsääntöisesti asiakkaan on kuitenkin oltava vähintään 20 vuotias, oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen jolla ei ole luottotietohäiriöitä.

Lainatarjouksen voi tehdä koska tahansa

Voit jättää oman lainahakemuksesi juuri silloin kun se sinulle sopii, vaikka keskellä yötä. Lendo ottaa vastaan lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista torstaihin kello 09:00 – 17:30 ja perjantaisin kello 09:00 – 15:00.

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Onko sinulla käytössäsi useita erilaisia lainoja tai pikavippejä? Lendon kautta voit yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin säästät huomattavan summan rahaa kuukausitasolla. Jos sinulla on esimerkiksi 5000 euron verran erilaisia kulutusluottoja tai joustolimiittejä useammasta eri paikasta, kannattaa ne yhdistää ja maksaa korkoa vain yhdestä edullisesta lainasta. Lendon kautta haettuna maksuaikaa saa jopa 12 vuotta, joten kuukausierä jää hyvin maltilliseksi pitkä maksuaika valitessa. Lainojen yhdistämisen lisäksi voit saada myös lisärahoitusta tarvittaessa. Valitse lainahakemukseen lainan tarkoitus kohtaan ”lainojen poismaksu” ja valitse lisäksi kuinka suuri osa haetusta summasta menee nykyisten lainojen poismaksuun. Jos sinulla on entistä lainaa 5000 euroa ja tarvitset lisärahoitusta 2000 euroa, tee lainahakemus 7000 euron summalla ja merkitse hakemukseen lainojen poismaksu kohtaan 5000 euroa. Näin sinulle jää 2000 euroa käyttöön ja 5000 euroa vanhojen lainojen poismaksuun.

Vanhan lainan uudelleen kilpailutus kannattaa

Koska Lendo tarjoaa maksuttoman lainahakemuksen, sen lähettäminen on täysin riskitöntä. Mikäli nykyinen lainasi on mielestäsi liian kallis kustannuksiltaan, pyydä uusi tarjous. Tarjouspyynnön tekeminen ei maksa mitään. Jos Lendon yhteistyökumppanit pystyvät tarjoamaan edullisemman vaihtoehdon, kannattaa nykyinen laina ehdottomasti vaihtaa halvempaan vaihtoehtoon. Mikäli saamasi lainatarjoukset ovat mielestäsi kalliita, tai et mielestäsi saa niistä tarpeeksi etua, voit hylätä ne ilman minkäänlaisia velvoitteita. Suosittelemme hakemaan kilpailevan tarjouksen joka tapauksessa, se on maksutonta, nopeaa ja täysin riskitöntä. Parhaassa tapauksessa saat niin hyvän tarjouksen, että säästösi voi olla kymmeniä euroja kuukaudessa.

  Bank Norwegian

Pitkät maksuajat

Lendo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada lainat todella pitkällä, jopa 12 vuoden maksuajalla. Valittavana on maksuajat 1 – 12 vuoden väliltä, oman aikataulun ja maksukyvyn mukaan. Pitkä maksuaika valitessa tarkoittaa se pieniä kuukausieriä. Lainat voi myös maksaa nopeammalla tahdilla tai halutessaan vaikka koko loppulainan kokonaan pois. Mikäli lainan haluaa maksaa nopeammin pois, kannattaa olla yhteydessä lainan myöntäneeseen pankkiin. Vaikka hakemuksessa ehdottaisit esimerkiksi 4 vuoden maksuaikaa, voivat pankit suositella tai ehdottaa sinulle joko lyhyempää tai pitempää maksuaikaa. Pankeilla on pitkä ja vakaa kokemus lähes kaikista mahdollisista tilanteista ja he osaavat ehdottaa asiakkaan kannalta parasta vaihtoehtoa. Näin et koskaan joudu vaikeuksiin liian tiukan maksuaikataulun vuoksi etkä toisaalta maksa turhaan ylimääräistä korkoa liian pitkän maksuaikataulun vuoksi.

Lyhennysvapaita kuukausia tarjolla

Tällä hetkellä lainamarkkinoilla toimivat pankit tarjoavat lähes poikkeuksetta mahdollisuuden pitää lyhennysvapaita kuukausia. Yleensä lyhennysvapaata on tarjolla 1-2 kuukautta vuoden aikana. Poikkeuksia varmasti löytyy ja nämä kannattaa tarkistaa lainaehdoista mikäli tuntuu että lyhennysvapaille on käyttöä. Lyhennysvapaa on hyvä olla varalta olemassa, koskaan ei voi tietää minkälaisia yllättäviä menoerä eteen tulee. Varsinkin pitkällä maksuajalla varustetun lainan aikana yllättäviä menoja tulee hyvin todennäköisesti. Lyhennysvapaan avulla säästyt uuden lainan ottamiselta.

Lisää luettavaa

Halino

admin

Nopsalaina

admin

Zmarta

admin

Etua

admin

Rahalaitos

admin

Luotto Heti

admin