LHV on joustava kulutusluotto elämän eri tilanteisiin. Kulutusluoton tarjoaa jo vuodesta 1999 asti toiminut AS LHV Pank, joka tuottaa muun muassa pankki- ja sijoituspalveluja Suomen, Viron, Latvian sekä Liettuan markkinoilla.

LHV: n kulutusluottoa haluavalta tulee löytyä vain 18 vuotta ikää, mallikkaat luottotiedot sekä säännölliset tulot luoton takaisinmaksua varten, ja luoton hakeminen voi alkaa.

LHV:n kulutusluottoa voi nostaa elämän eri hankintoja tai kulujen kattamista varten 1000 – 6000 euron verran. Maksuaikaa annetaan 1 – 3 vuotta. LHV:n nettisivuilla oleva luottolaskuri helpottaa lainatarjonnan ja lainojen kustannusten hahmottamista.

Se näyttää esimerkiksi, että 4000 euron kulutusluotto 2 vuoden maksuajalla tekee kuukausierän suuruudeksi 201 euroa, 2000 euron kulutusluotto vuoden maksuajalla tekee kuukausieräksi myös 201 euroa, ja esimerkiksi 5500 euron luotto 2.5 vuoden maksuajalla tekee hintaa 222 euroa joka kuukausi.

Lopullinen lainalaskelma voi olla hieman erilainen kuin luottolaskurilla tehdyt laskelmat, joten laskuria kannattaakin käyttää karkeiden suunnitelmien laatimiseen.

LHV: n kulutusluoton kiinteä korko on 9.9 %. Se pysyy siis samana koko laina-ajan. Kulutusluotoista peritään 199 euron verran järjestelypalkkiota, joka pilkotaan kuukausierien mukana maksettavaksi, ja kuukausittain tililtä lähtee myös 9 euroa tilinhoitomaksun muodossa.

Luottoerän siirtämisestä peritään 10 euroa, mikäli se tehdään asiakaspalvelun välityksellä. Oma-LHV:n palvelun kautta siirtäminen tulee hieman halvemmaksi eli se maksaa vain 4 euroa.

LHV:n kulutusluoton hakeminen tapahtuu nettilomakkeen avulla, mutta mikäli sähköiset lomakkeet tuntuvat vierailta, voi kulutusluottonsa saada kätevästi myös asiakaspalveluun soittamalla. Soittaminen maksaa kiinteän 8.28 maksun, joka peritään jokaisesta puhelusta, sekä 7 tai 17 sentin minuuttihinnan riippuen siitä, soitetaanko puhelu lankapuhelimesta vai kännykästä.

LHV:n kulutusluoton saa itselleen kaiken kaikkiaan muutamassa päivässä. Kun luottoa hakee netissä, luottopäätös syntyy 1 – 3 arkipäivän kuluessa. Päätös saapuu asiakkaan nähtäväksi kirjeen muodossa, ja mikäli se on asiakkaan toiveiden mukainen, asiakas vain allekirjoittaa ja postittaa sen takaisin.

Raha tulee näkyviin pankkitilille 1 -2 päivän kuluttua siitä, kun LHV on vastaanottanut allekirjoitetun sopimuksen ja tehnyt tilisiirron.

Lyhennysohjelma lähetetään joko asiakkaan kotiin tai sähköpostiosoitteeseen. Laadittua lyhennysohjelmaa voi aina halutessaan muuttaa, ja se onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai asioimalla Oma-LHV: n palvelussa.

Oma- LHV on kaiken kaikkiaan asiakkaan raha-asioita helpottamaan luotu palvelu, jota kannattaa käyttää hyödykseen. Siellä asiakas näkee muun muassa vihreällä värillä merkityt, jo hoidetut luottoerät sekä mustalla merkityt tulevat maksuerät.

Jos sivulla näkyy punaiseksi värjättyjä eriä, se tarkoittaa, että erät ovat jääneet maksamatta tai erääntyneet. Palvelussa voi myös siirtää eräpäiväänsä 30 päivällä eteenpäin ja tulostaa uuden maksulomakkeen sekä muita tärkeitä tositteita. Oma- LHV:een kirjaudutaan sisälle käyttäjätunnuksen sekä avainlukulistaa muistuttavan salasanalistan avulla.

LHV hälventää rahahuolia joka arkipäivä. Maanantaista torstaihin se palvelee klo 9 – 16 ja perjantaisin klo 9 – 15.30.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • Svea 1Sveadirekt SveaDirekt on Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen tarjoama rahoitusmuoto. Se käsittää aina 25 000 euroon ulottuvat lainat löyhemmillä luotonantokriteereillä kuin yleensä. Monipuolisella […]
  • Lainacom 2Laina.com Laina.comin asiakasystävällisestä vippipalvelussa oman pikavippinsä voi valita kymmenen euron tarkkuudella 50 – 1000 euron valikosta. 2000 euron tililuoton puitteissa voi nostaa […]
  • Creditstar 3Creditstar Creditstar on 50 – 2000 euron lainarahaa tarjoava lainapalvelu. Palvelun omistaa yksityisasiakkaille suunnattujen lainojen asiantuntija Creditstar Finland Oy, jonka tavoitteena on tehdä […]
  • joustolaina 4Joustolaina Joustolaina on 1000 – 4000 euron arvoista vakuudetonta lainaa toimittava lainapalvelu. Joustolaina pyrkii olemaan asiakkaalle mahdollisimman helppo lainavaihtoehto. Lainaa voi hakea […]
  • Nettivippi 5Nettivippi Nettivippi palvelee asiakkaitaan siis 60, 120, 240, 360, 500, 600, 700, 800, 900 ja 1000 euron lainasetelein. Kaikki 18-vuotiaat pääsevät lainaamaan Nettivippejä, mutta 360 euron laina […]
  • SiljalainaSiljalaina Siljalainan pikavippiä on helppo hakea, lähetät vain hakemuksen tekstiviestillä tai netissä. Lainapäätöksen saat välittömästi. Voit hakea 50 - 1000 euroa.
  • vippiluotto 6Vippiluotto Kun rahaa tarvitaan useita satoja euroja, oikea osoite on pikavippipalvelu nimeltä Vippiluotto. Sieltä irtoaa 60 euroa pikkukäteisen tarpeeseen, mutta lainaa myönnetään aina 1000 euroon […]
  • Ege 7Ege Ege on Ege Finance Oy:n omistama, Suomeen 2009 rantautunut pitkän linjan pikavippipalvelu, jonka asiantuntemus tulee ulkomailta. Ege tarjoaa laajaa, 50 – 1000 euron pikalainavalikoimaa. […]
  • SAV Rahoitus 8SAV-Rahoitus Yksityisasiakkaille SAV-Rahoituksella on tarjota kolme hyödyllistä rahoituspalvelua. Mikäli asiakas sattuu olemaan lainan tarpeessa, hän saa SAV-Rahoitukselta 500 – 6000 euroa luottoa, […]
  • Kaveriluotto 9Kaveriluotto JN Finance Oy:n pystyttämä Kaveriluotto on 50 – 500 euron pikavippejä 2 – 4 viikon ajaksi lainaava vippipalvelu. Edellytykset Kaveriluoton saamiselle ovat täysi-ikäisyys, vakituinen […]