Lainat

Luotto Heti

Luottoheti.fi lainaa heti

Luottoheti.fi on toiminut jo useamman vuoden alustana suomalaisille lainanhakijoille. Palvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa luotot ja lainat, ja moni onkin käyttänyt palvelua löytääkseen mahdollisimman ”halvan” eli edullisimman lainan. Suomessa on kuitenkin vielä paljon ihmisiä, jotka eivät ole koskaan hakeneet netissä luottoa, saati sitten kilpailuttaneet eri rahoituslaitosten tuotteita. Päätimmekin kokeilla, miten hyvin tällainen palvelu oikeasti käytännössä toimii.

Luottoheti.fi lainaa heti

Netissä kilpailu on kovempaa

Internetin myötä kilpailu lähes kaikilla aloilla on koventunut. Kaikki on internetissä läpinäkyvää ja palveluntarjoajan vaihtaminen käy parilla hiiren klikkauksella. Tämä on johtanut siihen, että yritykset eivät voi, ainakaan ilman laittomia kartelleja, lisätä tuotteiden hintoihin ”ilmaa”, tai muutoin asiakkaat äänestävät nopeasti jaloillaan.

Tämä pätee myös rahoituspalveluihin. Lainoja on internetissä helpompaa verrata kuin koskaan aiemmin. Jos menemme vain 20 vuotta taaksepäin, niin asiakkaan piti kiertää fyysisesti eri pankit läpi, ja kyselle millaista lainaa hän voisi heiltä saada. Tällainen on luonnollisesti hyvin aikaa vievää, vaikka lainatarjoukset muutoin olisivat olleet ilmaisia. Lisäksi saadut tarjoukset eivät välttämättä olleet keskenään täysin vertailukelpoisia esimerkiksi laina-aikojen ja -summien suhteen.

Internet onkin tuonut asiakkaille, ennen kaikkea tavallisille kuluttajille, mahdollisuuden vertailla eri pankkien lainatuotteet alle puolessa tunnissa. Näin asiakkaan ei tarvitse nähdä juuri yhtään vaivaa parhaan lainan löytämiseen. Eri pankkien lainatuotteet ovat internetissä myös helpommin vertailtavissa keskenään ja jopa todellinen vuosikorko esitellään jokaisen lainan kohdalta.

Lainalaskuri ja lopulliset tarjoukset

Luottoheti.fi palvelusta löytyy lainalaskuri, jolla asiakas voi suunnitella omaa talouttaan ja lainan takaisinmaksua. Laskurissa asiakas valitsee halutun lainasumman ja sopivan maksuajan. Tämän jälkeen laskuri näyttää kuukausierän suuruuden, eli sen, paljonko asiakkaan pitää olla valmis maksamaan lainaa takaisin joka kuukausi maksuajan puitteissa.

  Cashbuddy

Lopulliset saamamme tarjoukset erosivat jonkin verran niistä tiedoista, joita lainalaskurissa näimme, mutta yllättävän lähellä toisiaan ne kuitenkin olivat. Lopullisiin lainatarjouksiin vaikuttaa asiakkaan omat tiedot, kuten työsuhde, nettotulot, asumismuoto ja niin edelleen. Asiakkaan pitääkin täyttää sivustolla lainahakemus, jossa omat tiedot syötetään. Näiden tietojen pohjalta asiakas voi saada hänelle räätälöityjä lainatarjouksia.

Moni tarvitsee lisäpalveluita

Arkeen voi usein iskeä tilanteita, kun rahat eivät riitä enää kaikkien laskujen maksamiseen. Tällöin myös lainan maksuerästä voi olla vaikeuksia selviytyä. Luottoheti.fi palvelun kautta on mahdollista saada luottoa, johon kuuluu myös tällaiseen tilanteeseen soveltuvia lisäpalveluita.

Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi eräpäivän siirtäminen, luoton jäädyttäminen, maksuvapaa kuukausi sekä uuden lyhennyksen laskeminen. On myös luotonantajia, jotka antavat uusille lainaajille esimerkiksi 30 päivää korotonta maksuaikaa. Tällaiset palvelut ovat toisinaan maksullisia, joten ennen kuin hyödynnät tällaista palvelua, kannattaa myös ottaa huomioon, paljonko sen hyödyntäminen maksaa.

Yleensä näiden hinnat ovat kuitenkin höytyyn nähden melko nimellisiä. Käytännössä tällaisen lisäpalvelun hyödyntäminen on lähes aina kannattavampaa, kuin jättää lainaerä maksamatta, ja joutua sen johdosta maksamaan myöhästymismaksua.

Luottoheti kokonaisarviomme

Kokeilimme Luottoheti.fi:n lisäksi vain paria muuta palvelua, jotka kilpailuttavat luottoja netissä. Joten ihan kaikkea emme osaa ottaa arviossamme huomioon. Kaikki kolme vertailusivustoa olivat hyvin samanlaisia ja kaikissa täytetään lainahakemus, jota vastaan lainatarjouksia asiakas voi saada.

Olimme hakeneet netistä aiemmin pikavippejä, joten olimme jo tottuneet siihen, että korot ja muut kulut voivat olla melkoisia. Luottoheti.fi:stä saamamme lainatarjoukset olivat kuitenkin yllättävän edullisia sekä korkojen että muiden kulujen, kuten tilinhoitomaksujen ja avausmaksujen suhteen. Hyvistä tarjouksista jäikin positiivinen ja luotettava kuva koko palvelusta. Kun omia tietoja luovuttaa netissä ja hakee lainaa, niin silloin haluaakin, että toiminta on kaikin puolin turvallista ja läpinäkyvää.

  Lendo

Lisää luettavaa

Aasa.fi

admin

Yleislaina

admin

Freedom Rahoitus

admin

Lendo

admin

Omalaina

admin

Zmarta

admin