Pikavippivertailu

admin

Tervetuloa pikavippivertailuun. Valitse lainasumma alla olevista painikkeista tai katso lainappalveluiden yhteenveto alta. Palvelumme avulla löydät varmasti etsimäsi lainatuotteen.

100€200€300€400€500€600€700€800€900€1000€

[haeLainaYhteenveto]

Pikavippivertailu on avuksi kaikille, jotka etsivät itselleen sopivaa lainaa, pikavippiä tai tililuottoa. Vippivertailuihin on listattu monenlaisia palveluita, joten voit itse etsiä sopivinta lainaa järjestelemällä listaa haluamiesi kriteerien mukaan.

Mikä on pikavippivertailu? Se on nettisivulla toimiva palvelu, johon on listattu runsaasti erilaisia pikavippiä tai muuta samantyyppistä lainamuotoa tarjoavia yhtiöitä. Vertailun käyttäjä voi itse järjestää listaa esimerkiksi siten, että lista näyttää ainoastaan kaikki 100 euron pikavippiä tarjoavat palvelut. Lisäksi lainapalvelut voi järjestää hintajärjestykseen siten, että halvinta lainaa tarjoava palvelu näkyy ylimpänä.

Hintojen vertailu onkin pikavippivertailuiden parasta antia. Kun käyttää vippivertailua, ei tarvitse itse erikseen lähteä etsimään hintatietoja jokaisen pikavippifirman nettisivuilta. Lainanhakijan aikaa säästyy siis huomattavasti. Lisäksi vippivertailua voi käyttää lainojen hintatason selvittelyyn. Jos ei ole varma, onko oma suosikkilainafirma halvimmasta vai kalleimmasta päästä, kannattaa vilkaista vippivertailua. Silloin vippien yleisen hintatason näkee helposti yhdellä silmäyksellä.

Hintatietojen lisäksi vippivertailut kertovat lainojen maksuajoista ja muistakin ehdoista. Useimpiin vertailuihin on listattu laina-aika ja ikäraja, ja lainoja voi järjestellä listassa näiden tietojen perusteella. Niinpä vertailusta näkee vaikkapa kaikki 100 euron lainat, joiden maksuaika on yksi kuukausi. Nuorille lainanhakijoille on oleellista tietää, mikä on lainapalvelun ikäraja, jotta tietää, mistä on mahdollista saada lainaa. Monissa lainapalveluissa ikärajat ovat viime aikoina jonkin verran nousseet, ja korkeimmillaan pikavipin tai kulutusluoton ikäraja voi olla 24 – 25 vuotta.

Kun pikavippivertailusta on löytynyt sopiva lainapalvelu, pääsee yhdellä klikkauksella kyseisen lainapalvelun omille nettisivuille ja täyttämään lainahakemusta. Lainaaminen sujuu siis pikavippivertailun avulla käden käänteessä. Kun on saapunut lainapalvelun sivuille, kannattaa vielä tarkistaa, että vertailussa kerrotut tiedot varmasti pitävät paikkansa, sillä joskus lainojen ehdot saattavat muuttua nopeasti, eikä niitä ole vielä ehditty päivittää vippivertailuun. Jos lainan hinta on vaikkapa sattunut nousemaan, voi palata vertailusivustolle tarkistamaan, löytyisikö jostakin lainaa halvemmalla.

Pikavippivertailun käyttäminen avuksi lainaa haettaessa on ehdottoman suositeltavaa. Sen avulla säästää sekä rahaa että aikaa. Jos et ole aiemmin käyttänyt vertailusivuja, aloita vippien vertailu nyt ja hae sopivinta lainaa.