Lainat

Rahalaitos

rahalaitos 1

Rahalaitos on luotettava ja kotimainen laina-ajan toimija, joka ei ole varsinaisesti lainapalvelu, vaan Rahalaitos toimii ainoastaan asiakkaiden ja luotontarjoajien yhdistäjänä. Kun lähetät lainahakemuksen Rahalaitokselle, neuvottelee se puolestasi parhaan lainatarjouksien useiden eri luotontarjoajien kanssa. Näin saat aina varmasti lainasi parhaimpaan mahdolliseen hintaan, ja luotonsaantimahdollisuutesi paranevat huomattavasti. Rahalaitoksen palvelun hyödyntäminen ei maksa sinulle mitään, sillä Rahalaitos perii palkkionsa yhteistyökumppaniltaan, jolta päätät mahdollisesti hakea lainaa. Käyttämällä Rahalaitosta säästät siis aikaa, rahaa ja säästyt vaivalta lähettää lainahakemuksia erikseen useille eri palveluille – kaikki tämä täysin ilmaiseksi.

Lainaa jopa 50000 euroa

Rahalaitoksen kautta on mahdollista hakea 500-50000 euron suuruisia kulutusluottoja, joten lainoja todellakin löytyy lähes mihin tarpeeseen tahansa. Mikä parasta, kun haet lainaa Rahalaitoksen kautta, eivät itse Rahalaitos tai sen yhteistyökumppanit utele, mihin aiot lainasi käyttää, joten voit hakea lainaa esimerkiksi muiden lainojen takaisinmaksujen hoitamiseen tai mihin tahansa muuhun tarpeeseen.

Yhdistä vanhat lainasi

Voitkin helposti esimerkiksi yhdistää pienemmät, jo olemassa olevat lainasi Rahalaitoksen avulla yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin ensinnäkin säästät rahaa kun lainan korko on pienempi, ja toiseksi säästät reilusti vaivaa kun voit lyhentää lainaasi helposti yhdellä laskulla sen sijaan, että joutuisit maksamaan jokaisen lainan lyhennyksen eri laskulla. Rahalaitoksen kautta haettaville lainoille on mahdollista valita yhden vuoden tarkkuudella 2-15 vuotta takaisinmaksuaikaa, joten lainoja voi lyhentää juuri sellaisella tahdilla kuin itse parhaaksi kokee. Esimerkiksi 10000 euron suuruisen kulutusluoton kuukausittainen lainanlyhennys kymmenen vuoden takaisinmaksuajalla olisi vain 132 euroa. Voit tietysti maksaa lainasi kerralla takaisin ilman mitään lisäkuluja riippumatta siitä, kuinka kauan laina-aikaa olisi vielä jäljellä. Voit myös myöhemmin muuttaa ennalta sovittua kuukausittaisen maksuerän suuruutta suuremmaksi, jos haluat maksaa lainasi ennalta suunniteltua nopeammin takaisin, tai vaihtoehtoisesti voit myös pienentää kuukausittaisten maksuerien suuruutta, jos tuntuu että lainasi kuukausittainen maksuerä tekee liian ison loven kuukausittaiseen budjettiisi.

  Freedom Rahoitus

Lainaa ilman vakuuksia

Hakiessasi lainaa ilman vakuuksia tai takaajia voit hakea korkeintaan 10000 euron suuruisen kulutusluoton, sillä tätä suuremmille kulutusluotoille Rahalaitoksen yhteistyökumppanit vaativat joko yhteisvastuullisen hakijan tai reaalivakuuden. Vakuudeksi käy esimerkiksi omistusasunto tai kesäasunto. Lainahakemuksen lähettäminen Rahalaitokselle onnistuu vaivattomasti palvelun verkkosivuilta löytyvällä verkkohakemuksella, tai vaihtoehtoisesti soittamalla Rahalaitoksen asiantuntevaan asiakaspalveluun. Verkkohakemuksen voit lähettää koska tahansa, ja asiakaspalvelu palvelee puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10-15 välisenä aikana. Lähetettyäsi lainahakemuksen Rahalaitoksen asiantuntijat alkavat välittömästi etsiä sinulle parhaiten sopivaa lainatarjousta. Kun se löytyy, lähetetään kotiisi kirjeitse lainasopimus, joka sinun tulee lähettää allekirjoituksellasi sekä vaadituilla liitteillä varustettuna takaisin luotontarjoajalle, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Vaihtoehtoisesti voit saada myös sähköpostiisi linkin, josta pääset siirtymään sähköiseen lainasopimuksen allekirjoitukseen. Vaaditut liitteet vaihtelevat tietysti luotontarjoajan mukaan, mutta yleensä pankit ja rahoituslaitokset haluavat nähdä viimeisimmän veroerittelysi sekä palkka- tai eläketodistuksesi. Tämä on pankkimaailmassa täysin normaalia riskienhallintaa. Tutustu nyt itse Rahalaitoksen palveluun, ja anna Rahalaitoksen hakea sinulle paras mahdollinen lainatarjous! Rahalaitos tarjoaa palveluita myös säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen. Lue näistä palveluista lisää Rahalaitoksen sivuilta.

Rahalaitos pähkinänkuoressa

  • Lainaa jopa 50 000 euroa
  • Maksuaikaa mukavat 15 vuotta
  • 10 eri lainamyöntäjää
  • Aina paras luottotarjous
  • Voit saada useita lainatarjouksia

Lisää luettavaa

Freedom Rahoitus

admin

Lendo

admin

Zmarta

admin

Yleislaina

admin

Luotto Heti

admin

Etua

admin

Leave a Comment