Rahalaitos on luotettava ja kotimainen laina-ajan toimija, joka ei ole varsinaisesti lainapalvelu, vaan Rahalaitos toimii ainoastaan asiakkaiden ja luotontarjoajien yhdistäjänä. Kun lähetät lainahakemuksen Rahalaitokselle, neuvottelee se puolestasi parhaan lainatarjouksien useiden eri luotontarjoajien kanssa. Näin saat aina varmasti lainasi parhaimpaan mahdolliseen hintaan, ja luotonsaantimahdollisuutesi paranevat huomattavasti. Rahalaitoksen palvelun hyödyntäminen ei maksa sinulle mitään, sillä Rahalaitos perii palkkionsa yhteistyökumppaniltaan, jolta päätät mahdollisesti hakea lainaa. Käyttämällä Rahalaitosta säästät siis aikaa, rahaa ja säästyt vaivalta lähettää lainahakemuksia erikseen useille eri palveluille – kaikki tämä täysin ilmaiseksi.

Lainaa jopa 50000 euroa

Rahalaitoksen kautta on mahdollista hakea 500-50000 euron suuruisia kulutusluottoja, joten lainoja todellakin löytyy lähes mihin tarpeeseen tahansa. Mikä parasta, kun haet lainaa Rahalaitoksen kautta, eivät itse Rahalaitos tai sen yhteistyökumppanit utele, mihin aiot lainasi käyttää, joten voit hakea lainaa esimerkiksi muiden lainojen takaisinmaksujen hoitamiseen tai mihin tahansa muuhun tarpeeseen.

Yhdistä vanhat lainasi

Voitkin helposti esimerkiksi yhdistää pienemmät, jo olemassa olevat lainasi Rahalaitoksen avulla yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin ensinnäkin säästät rahaa kun lainan korko on pienempi, ja toiseksi säästät reilusti vaivaa kun voit lyhentää lainaasi helposti yhdellä laskulla sen sijaan, että joutuisit maksamaan jokaisen lainan lyhennyksen eri laskulla. Rahalaitoksen kautta haettaville lainoille on mahdollista valita yhden vuoden tarkkuudella 2-15 vuotta takaisinmaksuaikaa, joten lainoja voi lyhentää juuri sellaisella tahdilla kuin itse parhaaksi kokee. Esimerkiksi 10000 euron suuruisen kulutusluoton kuukausittainen lainanlyhennys kymmenen vuoden takaisinmaksuajalla olisi vain 132 euroa. Voit tietysti maksaa lainasi kerralla takaisin ilman mitään lisäkuluja riippumatta siitä, kuinka kauan laina-aikaa olisi vielä jäljellä. Voit myös myöhemmin muuttaa ennalta sovittua kuukausittaisen maksuerän suuruutta suuremmaksi, jos haluat maksaa lainasi ennalta suunniteltua nopeammin takaisin, tai vaihtoehtoisesti voit myös pienentää kuukausittaisten maksuerien suuruutta, jos tuntuu että lainasi kuukausittainen maksuerä tekee liian ison loven kuukausittaiseen budjettiisi.

Lainaa ilman vakuuksia

Hakiessasi lainaa ilman vakuuksia tai takaajia voit hakea korkeintaan 10000 euron suuruisen kulutusluoton, sillä tätä suuremmille kulutusluotoille Rahalaitoksen yhteistyökumppanit vaativat joko yhteisvastuullisen hakijan tai reaalivakuuden. Vakuudeksi käy esimerkiksi omistusasunto tai kesäasunto. Lainahakemuksen lähettäminen Rahalaitokselle onnistuu vaivattomasti palvelun verkkosivuilta löytyvällä verkkohakemuksella, tai vaihtoehtoisesti soittamalla Rahalaitoksen asiantuntevaan asiakaspalveluun. Verkkohakemuksen voit lähettää koska tahansa, ja asiakaspalvelu palvelee puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10-15 välisenä aikana. Lähetettyäsi lainahakemuksen Rahalaitoksen asiantuntijat alkavat välittömästi etsiä sinulle parhaiten sopivaa lainatarjousta. Kun se löytyy, lähetetään kotiisi kirjeitse lainasopimus, joka sinun tulee lähettää allekirjoituksellasi sekä vaadituilla liitteillä varustettuna takaisin luotontarjoajalle, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Vaihtoehtoisesti voit saada myös sähköpostiisi linkin, josta pääset siirtymään sähköiseen lainasopimuksen allekirjoitukseen. Vaaditut liitteet vaihtelevat tietysti luotontarjoajan mukaan, mutta yleensä pankit ja rahoituslaitokset haluavat nähdä viimeisimmän veroerittelysi sekä palkka- tai eläketodistuksesi. Tämä on pankkimaailmassa täysin normaalia riskienhallintaa. Tutustu nyt itse Rahalaitoksen palveluun, ja anna Rahalaitoksen hakea sinulle paras mahdollinen lainatarjous! Rahalaitos tarjoaa palveluita myös säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen. Lue näistä palveluista lisää Rahalaitoksen sivuilta.

Rahalaitos pähkinänkuoressa

 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Maksuaikaa mukavat 15 vuotta
 • 10 eri lainamyöntäjää
 • Aina paras luottotarjous
 • Voit saada useita lainatarjouksia

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

 • MobiloanMobiloan Mobiloan on pikavippipalvelu, joka tarjoilee asiakkailleen pikalainaa 30 eurosta aina 480 euron summaan asti. Mobiloan on pikaisessa lainantarpeessa olevan asiakkaan vippipalvelu, josta […]
 • Svea 1Sveadirekt SveaDirekt on Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen tarjoama rahoitusmuoto. Se käsittää aina 25 000 euroon ulottuvat lainat löyhemmillä luotonantokriteereillä kuin yleensä. Monipuolisella […]
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha on 400 – 2500 euron arvoisia lainasummia jopa 3 vuoden ajaksi myöntävä palvelu. Ostosrahan tarjoaa kulutusluottoihin erikoistunut yritys nimeltä OPR-Vakuus Oy, jonka […]
 • Vivuksen blogi: Taloudenhoitoa ei opeteta kouluissaVivuksen blogi: Taloudenhoitoa ei opeteta kouluissa Kouluissa ei opeteta hoitamaan omaa henkilökohtaista taloutta. Suomessa oletetaan, että taloushallinnan taidot saadaan äidinmaidosta tai opitaan viimeistään jossain vaiheessa elämää.
 • Iäkkäät säästävätIäkkäät säästävät Suomi Säästää 2014 -barometri kertoo, että iäkkäämmät suomalaiset sekä säästävät useammin että suunnittelevat talouttaan pidemmälle.
 • ViikinkilainaViikinkilaina Viikinkilaina tarjoaa 500 - 1000 euron suuruisia pikalainoja ja kulutusluottoja. Laina voidaan myöntää vähintään 19-vuotiaalle, vakituisesti Suomessa asuvalle luottokelpoiselle henkilölle.
 • Milloin maksun viivästyminen aiheuttaa luottotietomerkinnän?Milloin maksun viivästyminen aiheuttaa luottotietomerkinnän? Pikalainojen yhteydessä puhutaan usein luottotietomerkinnöistä ja varoitetaan, että pikavipeillä ajautuu helposti kierteeseen jossa saa luottotietomerkinnän.
 • FokuslainaFokuslaina Fokuslaina on TEC Trust Equity Capital Oy:n omistama pienlainaa toimittava lainapalvelu lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Fokuslainan palveluun voi lähettää pikavippihakemuksen joka päivä […]
 • luotot 2Yle: Pankista on hankala saada pientä lainaa Pientä ja akuuttia rahantarvetta on vaikea korjata pankkien tarjoamilla rahoitusvaihtoehdoilla, kertoo Yle. Pankkien ratkaisut voivat olla hankalia etenkin pienituloisille.
 • Vippiklubi 3Vippiklubi Vippiklubin lainavalikoimasta löytyy mukavasti katetta erilaisille kuluille. 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron pikavipeistä asiakas voi valita juuri sen summan, joka istuu omaan […]