Tililuotot

Rahapalvelu

Rahapalvelu.fi on nyt avattu! Muun muassa suosittua Credit24:ä luotsaava IPF Digital Finland Oy on nyt lanseerannut uuden, edullisen lainapalvelun. IPF Digital Finland Oy vakavarainen rahoitusyhtiö, joka on osana kansainvälistä konsernia. Yritys on saanut Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisen rekisteröintitunnuksen, joka kertoo luotettavan ja vastuullisen lainapalvelun kriteerien täyttymisestä. Rahapalvelu.fi lainaa voi hakea ilmaiseksi verkossa. Palvelun lainaskaala on 100€ pienet pikavipit – 4 000 euron kulutusluotot, jotka myönnetään luottotilinä. Eli valittu lainasumma merkitsee luottotilin luottorajaa ja koko lainasummaa ei ole pakko nostaa käyttöön. Luottorajalliset tililuotot ovat yleistynyt lainamalli vuoden 2013 tapahtuneen lakimuutoksen jälkeen. Kalliskorkoiset pikavipit ovat jonkin verran menettäneet suosiotaan sen jälkeen kun markkinoille tuli uusia, edullisempia lainatuotteita. Rahapalvelu.fi luottotili on yksi näistä. Se on kulutusluotto, mutta tililuottona se soveltuu paremmin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Rahapalvelu.fi ensilainaajalle etua

Oletettavasti olet hakemassa ensimmäistä lainaasi Rahapalvelusta, joten voit hyödyntää ensihakijan edun. Sinua ei kuitenkaan katsota ensihakijaksi siinä tilanteessa, jos sinulla on ennestään voimassa oleva Credit24 tili. Ensihakija saa ensimmäisen lainansa käyttöön kuukaudeksi ilman korkoja ja kuluja aina 2000€ asti. Eli laina on kuluton, jos sen maksaa kerralla takaisin. Kuukauden jälkeen lainasta kertyvät normaalit kulut. Tarjous on voimassa ainoastaan rajoitetun ajan, joten hyödyntääkseen sen, kannattaa olla nopea!

Yksinkertainen hakutapa verkossa

Lainan hakeminen aloitetaan Rahapalvelu.fi verkkosivuilla. Valitse lainalaskurista sinulle sopivin lainasumma ja pohdi myös parasta maksuaikaa. Näet kullekin yhdistelmälle arvioidun kuukausittaisen takaisin maksettavan summan. Huomaa, että korkoprosentti muodostuu yksilöllisesti hakemuksen jättämisen jälkeen, joten kuukausittainen summa voi poiketa jonkin verran arvioidusta. Seuraavaksi sinun tulee painaa nappia “avaa luottohakemus“. Sivuille avautuu ikkuna, jossa sinua pyydetään kirjautumaan palveluun käyttämällä pankkitunnuksiasi. Pankkitunnistautuminen onnistuu seuraavien pankkien tunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebank, Aktia, S-pankki, Handelsbanken, Säästöpankki ja Omaop.

  Laina.fi

Rahapalvelu.fi yhteenveto

  • 100 – 4 000 euron luottotili
  • Täysin kuluton 2000€ vippi uusille asiakkaille
  • Maksa takaisin 3 – 36 kuukaudessa
  • Nopea lainapäätös
  • Helppo hakea
  • Tuttu ja turvallinen palveluntarjoaja taustalla
rahapalvelu wide 1

Täytä lainahakemus huolellisesti

Kun pääset tunnistautumiseen jälkeen lainahakemukseen, ilmoita kaikki Rahapalvelu.fi:n pyytämät tiedot siinä. Kaikkien tietojen ilmoittaminen on perusteltua lainan hakemisen ja toisaalta maksun onnistumisen varmistamiseksi. Säännölliset kuukausitulot ovat yksi peruste lainan saamiselle. Muita ehtoja ovat muun muassa vähintään 19-vuoden ikä ja se, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä se. Saat lainatarjouksen pian sähköisessä muodossa. Tällöin sinulta voidaan pyytää myös lisätietoa ja varmistusta tuloistasi erilaisten liitteiden avulla. Liitteet, kuten palkkatodistus, voidaan lähettää Rahapalvelu.fi:lle vaikka sähköpostin liitetiedostona. Kun liitteet on tarkastettu Rahapalvelu.fi toimesta, saat lopullisen lainapäätöksen. Päätöksen ollessa myönteinen, voit tehdä nostokuluttoman ensinoston vaikka heti. Jos päädyt nostamaan rahaa vasta myöhemmin, on ensinosto silloinkin ilman nostokuluja tapahtuva toimenpide. Toisesta nostosta eteenpäin, maksat palvelulle kuluja 6,95 % jokaisesta nostosummasta. Kannattaa siis harkita tarkkaan ensinoston määrä ja näin hyödyntää kaikki edut.

Rahapalvelu.fi on piilokuluton laina

Rahapalvelun lainassa ei makseta lainkaan avaus- tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Kaikki kulut syntyvät henkilökohtaisesta korosta, nostopalkkiosta ja mahdollisista lisäpalvelujen käytöstä. Hinnoittelussa ei ole minkäänlaisia piilokuluja, vaan lainatarjouksesta voi helposti havainnoida tulevat maksut. Todellisia kuluja vertailet helposti sinulle ilmoitetusta lainan todellisesta vuosikorosta. Löydät tiedon tästä lainatarjouksestasi. Lainan takaisinmaksun hoidat kätevästi sinulle toimitettavalla laskulla. Saat laskun joko kotiosoitteeseesi tai ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi voit saada laskun myös sähköisesti. Laskussa ilmoitettu summa on aina ns. minimisumma, joka sinun tulee kuukausittain maksaa. Sinulla on halutessasi mahdollisuus maksaa tätä minimisummaa suurempi summa, jolloin tuleva laina-aikasi oleellisesti lyhenee. Jos taloudellinen tilanteesi sen sallii, voit milloin vain maksaa lainan kokonaan pois. Tämä maksettu lainan osa siirtyy uudelleen nostettavaksi, onhan kyseessä ns. jatkuva luotto eikä perinteinen pikavippi. Lainan voi nostaa uudelleen ilman, että sinun täytyy täyttää erillisiä lainahakemuksia. Laina on siis suoraan uudelleen käytettävissäsi.

  Luottoraha

Laina-asioissa palvelee Credit24:n verkkopalvelu ja asiakaspalvelu

Kuten jo aiemmin mainittiin Rahapalvelu.fi ja Credit24.fi ovat samaan konsernin lainapalveluja joten useat toimet ovat niillä yhteisiä. Rahapalvelulta lainaavat voivat käyttää lainatietojen katseluun Credit24:n lainapalvelua, siitä huolimatta, että varsinainen laina on nostettu Rahapalvelusta. Myös luottorajan nostaminen tai laskeminen, maksuvapaan kuukauden hakeminen ja muut lainanhoitoon liittyvät asiat hoituvat Credit24:n räätälöimässä palvelussa. Verkkopalvelun kirjaudutaan käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi, tai sitten jos sinulla on olemassa henkilökohtaiset tunnukset palveluun, voit kirjautua niillä. Myös lainan nosto omalle tilille tapahtuu luonnollisesti tämän verkkopalvelun kautta. Yksi yhteiskäytössä olevista palveluista on myös Credit24:n asiakaspalvelu, johon voit olla yhteydessä soittamalla maanantaista perjantaihin kello 9.00 – 17 .00. Myös sähköpostikontakti on mahdollinen, asiakaspalvelija vastaa viestiisi edellä mainittuna aikana.

Näitä kysytään useimmin Rahapalvelu.fi:stä

Mikä on pienin ja suurin summa, minkä voin nostaa kerralla? Pienimmäksi nostettavaksi Rahapalvelu.fi lainasummaksi on määritelty 50 euroa. Suurin summa voi olla maksimissaan se, paljonko sinulla on jäljellä luottorajaan. Jos luottorajasi on esimerkiksi 1 000 euroa ja olet jos nostanut siltä 500, sinun on mahdollista vielä tehdä 500 euron nosto kerralla tai osissa. Kun maksat lainaa takaisin, sitä vapautuu taas lisää nostettavaksesi. Tein ensimmäisen nostoni, mutta nyt haluankin perua koko lainasopimukseni. Mitä teen? Voit perua lainasopimuksesi 14 vuorokautta sen hakemisen jälkeen kirjallisella ilmoituksella. Toki sinulla on myöhemminkin mahdollisuus irtisanoa sopimuksesi ilmoittamalla siitä Rahalaitokselle. Nostamasi rahat sinun tulee kuitenkin maksaa palvelulle takaisin. Ole hyvä ja ota yhteys asiakaspalveluun asian tiimoilta. Yritykselläni on rahahuolia, voinko hakea lainaa Rahapalvelulta? Voit hakea Rahapalvelu.fi lainaa itsellesi yksityishenkilönä. Yrityslainaa saadaksesi sinun tulee olla yhteydessä johonkin muuhun lainapalveluun, joka myöntää myös yrityslainoja. Tarvitseeko lainaa varten vakuuksia tai takaajia? Rahapalvelu.fi myöntämät lainat eroavat ns. perinteisten pankkien lainoista niin, että niitä voi hakea kuka tahansa ja täysin ilman vakuuksia. Voit siis tehdä lainahakemuksen huoletta vaikka heti, ilman että joutuisit tarjoamaan kiinteää omaisuutta vakuudeksi tai että joutuisit etsimään jonkun läheisen takaamaan lainan. Miten nopeasti saan rahat käyttööni? Pääsääntöisesti rahat saa käyttöön jopa samana päivänä siitä, kun olet täyttänyt lainahakemuksen. Poikkeuksena tähän ilta-aikaan haetut lainat tai jos rahan siirtyminen kestää pankistasi johtuen tavallista kauemmin. On myös sinusta itsestäsi kiinni, miten nopeasti toimitat lainahakemuksen liitteeksi pyydetyt asiakirjat.

  Euroloan

Lopuksi Rahapalvelu.fi luotoista

Rahapalvelu.fi lainaa voit hakea lainaa elämän eri tilanteisiin, haaveisiin ja yllätyksiin. Lainan korko on kohtuullinen ja ehdot sopivat, valitsemalla vielä sinulle sopivimman lainasumman ei taloudellinen tilanne käy jatkossakaan liian haastavaksi. Hakemuksen täyttäminen onnistuu kellon ympäri. Se on täysin ilmainen, eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Katso rauhassa saamaasi lainatarjousta ja tee päätös lainasta vasta sen jälkeen.

Lisää luettavaa

Suomilimiitti

admin

Nordcredit

admin

Saldo

admin

Lainasto

admin

Risicum

admin

Fleksiluotto

admin