Tarvitsetko pientä kulutusluottoa, esimerkiksi 2000 euroa? Sinunlaina tarjoaa maksimissaan 3000 euron lainoja esimerkiksi remontointiin, matkailuun tai ostoksiin. Laina auttaa, kun on tarve jakaa isompi meno pidemmälle maksuajalle tai jos tarvitaan yllättäen isompi rahasumma. Sinunlainan luottoja haetaan nettihakemuksella. Lopullista lainapäätöstä varten tarvitaan paperisena toimitettu velkakirja ja hakemuksen liitteet. Aloita Sinunlainan luoton hakeminen täyttämällä yksinkertainen lainahakemus osoitteessa Sinunlaina.fi. Voit valita luottosumman 1000 – 3000 euron väliltä ja maksuajan yhden ja viiden vuoden väliltä. Varsinaista hintalaskuria Sinunlainan sivuilta ei löydy, mutta Sinunlaina tarjoaa lainataulukon, josta löytyy esimerkkejä eri lainasummien kuukausittaisista kustannuksista eri laina-ajoilla. Esimerkiksi 1000 euron lainoissa kuukausierän suuruus vaihtelee seuraavasti: viiden vuoden laina-ajalla on kuukaudessa maksettava 29 euroa, neljän vuoden laina-ajalla 33 euroa ja kolmen vuoden laina-ajalla 40 euroa. Kolmen vuoden maksuajalla takaisinmaksettavaa kertyisi siis 1440 euroa. Sinunlainan luottokustannukset koostuvat pelkästään koroista, joten tilinhoitomaksua, avausmaksua tai muuta vastaavaa ei peritä. Korko on 24,8 prosenttia + 1 kuukauden Euribor-korko. Täytä ja lähetä lainahakemus Sinunlaina.fi-osoitteessa. Hakemukseen on täytettävä muun muassa henkilötiedot ja osoite, työnantajan puhelinnumero, asumiskustannukset, tiedot työsuhteesta ja tiedot aiempien velkojen määrästä. Lainaa on mahdollista hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin täytetään myös rinnakkaishakijan henkilötiedot. Sinunlaina-luoton hakemisen perusedellytykset ovat hakijan 23 vuoden ikä, säännölliset ja vähintään 16 000 euron suuruiset vuositulot, vakituinen asuminen Suomessa (vähintään kolmen vuoden ajan) ja puhtaat luottotiedot. Jos Sinunlaina hyväksyy hakemuksesi alustavasti, saat kotiisi allekirjoitettavaksi lainasopimuksen. Sinun on toimitettava lainasopimukseen myös pyydetyt liitteet. Postitettuasi asiakirjat Sinunlaina tekee lopullisen luottopäätöksen, ja jos kaikki on kunnossa, saat rahat tilillesi. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa Sinunlainan asiakaspalvelunumeroon. Sinunlaina.fi on pohjoismaisen Nordax Finansin omistuksessa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • TS: Huijarit tilasivat tuhansien eurojen pikavipitTS: Huijarit tilasivat tuhansien eurojen pikavipit Turkulaisnaiset onnistuivat huijaamaan vakavasti sairaan miehen pankkitililtä lähes 4000 euroa ja tilasivat miehen matkapuhelimella 2000 euron pikavipit.
  • Sopulaina 1Sopulaina Sopulainat ovat mukavan kokoiset 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euroa. Laina-ajan voi valita väliltä 7 – 28 vuorokautta. Jos esimerkiksi perinteinen 2 viikon laina-aika kuulostaa liian […]
  • Pikavipit eivät ole syynä maksuhäiriömerkinnöillePikavipit eivät ole syynä maksuhäiriömerkinnöille Suomen Asiakatiedon rekisterit kasvoivat viime vuonna 1,5 miljoonalla uudella maksuhäiriömerkinnällä. Näistä vain alle viidessä prosentissa syynä olivat pikalainat.
  • Pikalainayhtiöt hakevat rahoittajia sijoittajistaPikalainayhtiöt hakevat rahoittajia sijoittajista Pikalainat ja kulutusluotot käyvät kokoajan kiihtyvää tahtia kaupaksi ja yritykset tarvitsevat rahaa toiminnalleen. Pikavippiyritykset ovat lähteneet etsimään toiminnalleen sijoittajia […]
  • Jyväskylässä on tehty valtuustoaloite pikavippimainosten kieltämiseksiJyväskylässä on tehty valtuustoaloite pikavippimainosten kieltämiseksi Jyväskylässä kaupunginvaltuutettu Sinuhe Wallinheimo 40 muun valtuutetun kanssa ovat tehneet aloitteen pikavippimainosten kieltämisestä kaupungin omistamilta mainospaikoilta.
  • Ellos YksityislainaEllos Yksityislaina Tarvitsetko pientä tai hieman suurempaa luottoa arkea helpottamaan? Ellos Yksityislaina myöntää edullisia 100 - 2500 euron lainoja luottokelpoisille, 25 vuotta täyttäneille suomalaisille.
  • coins 2Pikavippilakia kiiteltiin eduskunnassa Pikavippejä rajoittavasta laista keskusteltiin viime viikolla eduskunnassa lakiehdotuksen ensimmäisessä käsittelyssä. Laki keräsi kiitoksia kansanedustajilta oikealta vasemmalle.
  • gsmlaina 3Gsmlaina Gsmlainalta irtoaa pieneen rahantarpeeseen sopivia 50, 100,150 ja 200 euron pikavippejä, sekä 300, 400, 500, 600 ja 700 euron summia, joiden avulla pääsee toteuttamaan suurempiakin […]
  • Britanniassa kirkko aikoo tarjota halpoja pikavippejäBritanniassa kirkko aikoo tarjota halpoja pikavippejä Anglikaaninen kirkko aikoo perustaa pikavippipalvelun Britanniassa. Taustalla on huoli pikavippiyritysten perimistä korkeista koroista ja vippien suuresta suosiosta.
  • Ferratum 4Tienaa rahaa Ferratumin kampanjalla Ferratum on käynnistänyt kampanjan, jonka avulla tienaat rahaa kutsumalla kavereitasi Ferratumin asiakkaiksi.