Suomen Tililuoton avulla nostat nopeasti pikavippiä, hankit edullista joustoa arjen taloudenpitoon ja otat jopa 2000 euron kulutusluoton. Kaikki tämä onnistuu, kun hankit käyttöösi yksinkertaisen tililuoton. Saat 2000 euron luottorajan, teet 20 – 2000 euron nostoja silloin kun haluat ja maksat vain nostamastasi lainasta. Helppoa, vai mitä?

Suomen Tililuoton lainaa myönnetään vähintään 21-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, jotka täyttävät yhtiön luottokelpoisuusmääritelmän. Tililuottohakemus tehdään Suomen Tililuoton verkkosivujen kautta. Tarvitset hakemuksen tekoa varten verkkopankkitunnukset joko Danske Bankista, Nordeasta, Osuuspankista, Handelsbankenista, Säästöpankista, Aktiasta tai Paikallisosuuspankista.

Suomen Tililuotto on avoinna ma – la kello 8.00 – 22.00 ja su kello 11.00 – 18.00. Tänä aikana yhtiö käsittelee uudet tililuottohakemukset. Aukioloaikoina saat luottopäätöksen välittömästi lähetettyäsi hakemuksen, muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna palvelun avauduttua.

Voit nostaa rahaa tilillesi heti, kun sinulle on myönnetty tililuotto. Aukioloajat eivät rajoita nostoja, vaan voit tehdä nostoja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tililuottoa voi siis nostaa omalle pankkitilille myös yöllä, toisin kuin pikavippiä. Voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Aikaisempia nostoja ei siis tarvitse maksaa takaisin ennen kuin voit nostaa lisää lainaa.

Nostamasi tililuotto maksetaan takaisin laskulla, jonka Suomen Tililuotto lähettää sinulle kuukausittain. Voit maksaa eräpäivänä joko koko jäljellä olevan velkasumman tai minimilyhennyksen. Minimilyhennyksen määrä on 100 – 300 euroa avoimen saldon suuruudesta riippuen. Voit lyhentää lainaa myös minimilyhennystä suuremmalla summalla, vaikka et maksaisikaan koko velkasaldoa takaisin.

Jokaiselle nostolle saat korotonta maksuaikaa nostoa seuraavan kuukauden loppuun asti, noston ajankohdasta riippuen siis 30 – 60 päivää. Jos maksat noston takaisin korottoman maksuajan puitteissa, nostosta peritään ainoastaan nostopalkkio, joka on 15 prosenttia nostetusta summasta.

Jos maksat luoton osamaksulla, korottoman maksuajan ylittävästä maksuajasta peritään korkoa 8,9 prosenttia kuukaudessa. Avausmaksuja, vuosimaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia Suomen Tililuotto ei peri.

Jos nostat lainaa 300 euroa tässä kuussa, eräpäivä on siis ensi kuun lopussa. Jos maksat eräpäivänä koko luoton ja nostopalkkion, takaisinmaksettavaa on yhteensä 345 euroa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa pelkän 100 euron minimilyhennyksen ja päättää jälleen seuraavassa kuussa, maksatko takaisin koko jäljellä olevan velan vai minimilyhennyksen.

Suomen Tililuoton tarjoaa rahoitusalan yritys NDN-Yhtiö Oy. Kotimainen, Haminassa toimiva NDN-Yhtiö on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys. Yhtiöllä on Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • Getcapital 1Get Capital Get Capitalin lainavalikoimasta löytyy rahoitus monen unelman toteuttamiseen. Hae joustava 2000 euron laina käyttöösi, jotta voit nostaa vippiä tilillesi kun lainan tarve iskee. Ei […]
  • IskuvippiIskuvippi Iskuvipillä asiakkaat eivät jää yksin eräpäivänsä kanssa. Asiakkaat voivat nimittäin tarvittaessa siirtää eräpäiväänsä viikon verran eteenpäin. Eräpäivän siirto on yhtä helppoa kuin lainan […]
  • 24-vippi24-vippi 24-vippiä saat helposti tekstiviestillä. Vipin kustannukset ovat edulliset, ja lainavaihtoehtoja on paljon. Valitse omasi 20 - 600 euron vippivalikoimasta.
  • Mikä ihmeen tililuotto?Mikä ihmeen tililuotto? Moni vanha pikavippipalvelu tarjoaa asiakkailleen nyt tililuottoa, luottotiliä, joustoluottoa tai vastaavaa tuotetta. Mistä on kysymys? Ja miten tililuotto eroaa pikavipistä?
  • Vippi.fiVippi.fi Maamme suosituimmaksi vippipalveluksi tunnustautuva Vippi.fi on ratkaisu 50 euron rahantarpeesta aina 2000 euron kokoisiin rahapulmiin. Vippi.fi:n tililuoton avaaminen ja käyttö sujuu […]
  • NordcreditNordcredit NordCREDIT on Suomessa toimiva joustoluottopalvelu. Joustoluotto tarkoittaa sitä, että luottohakemuksen yhteydessä hakijalle myönnetään luottoraja kiinteän lainasumman sijaan. Sopimus on […]
  • AikavippiAikavippi Aikavipiltä saat kätevän 20 - 500 euron suuruisen pikavipin, jos tyhjä tili pääsee yllättämään. Hae lainasi netissä tai puhelimella silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ikäraja 18 vuotta.
  • Fiksulaina 2Fiksulaina Fiksulainan tuotteet ovat 50, 100, 200, 300, 400 ja 500 euron kokoiset pikavipit. Pikavipin saa käyttöönsä 14 vuorokauden ajaksi. Fiksulainasta pääsevät nauttimaan 21 vuoden ikään ehtineet […]
  • Velkaneuvoille yhä enemmän kysyntääVelkaneuvoille yhä enemmän kysyntää Pikavipeistä ja muista kulutusluotoista velkaantuneiden määrä on viime vuosina lisääntynyt. Seurauksena velkojen määrä on pienentynyt, mutta velkaantuneiden määrä lisääntynyt.
  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa lainaa täysi-ikäisille, luottokelpoisille suomalaisille. Saat käyttöösi tililuoton, josta voit tehdä 100 - 2000 euron suuruisia nostoja.