Suomen Tililuoton avulla nostat nopeasti pikavippiä, hankit edullista joustoa arjen taloudenpitoon ja otat jopa 2000 euron kulutusluoton. Kaikki tämä onnistuu, kun hankit käyttöösi yksinkertaisen tililuoton. Saat 2000 euron luottorajan, teet 20 – 2000 euron nostoja silloin kun haluat ja maksat vain nostamastasi lainasta. Helppoa, vai mitä? Suomen Tililuoton lainaa myönnetään vähintään 21-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, jotka täyttävät yhtiön luottokelpoisuusmääritelmän. Tililuottohakemus tehdään Suomen Tililuoton verkkosivujen kautta. Tarvitset hakemuksen tekoa varten verkkopankkitunnukset joko Danske Bankista, Nordeasta, Osuuspankista, Handelsbankenista, Säästöpankista, Aktiasta tai Paikallisosuuspankista. Suomen Tililuotto on avoinna ma – la kello 8.00 – 22.00 ja su kello 11.00 – 18.00. Tänä aikana yhtiö käsittelee uudet tililuottohakemukset. Aukioloaikoina saat luottopäätöksen välittömästi lähetettyäsi hakemuksen, muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna palvelun avauduttua. Voit nostaa rahaa tilillesi heti, kun sinulle on myönnetty tililuotto. Aukioloajat eivät rajoita nostoja, vaan voit tehdä nostoja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tililuottoa voi siis nostaa omalle pankkitilille myös yöllä, toisin kuin pikavippiä. Voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Aikaisempia nostoja ei siis tarvitse maksaa takaisin ennen kuin voit nostaa lisää lainaa. Nostamasi tililuotto maksetaan takaisin laskulla, jonka Suomen Tililuotto lähettää sinulle kuukausittain. Voit maksaa eräpäivänä joko koko jäljellä olevan velkasumman tai minimilyhennyksen. Minimilyhennyksen määrä on 100 – 300 euroa avoimen saldon suuruudesta riippuen. Voit lyhentää lainaa myös minimilyhennystä suuremmalla summalla, vaikka et maksaisikaan koko velkasaldoa takaisin. Jokaiselle nostolle saat korotonta maksuaikaa nostoa seuraavan kuukauden loppuun asti, noston ajankohdasta riippuen siis 30 – 60 päivää. Jos maksat noston takaisin korottoman maksuajan puitteissa, nostosta peritään ainoastaan nostopalkkio, joka on 15 prosenttia nostetusta summasta. Jos maksat luoton osamaksulla, korottoman maksuajan ylittävästä maksuajasta peritään korkoa 8,9 prosenttia kuukaudessa. Avausmaksuja, vuosimaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia Suomen Tililuotto ei peri. Jos nostat lainaa 300 euroa tässä kuussa, eräpäivä on siis ensi kuun lopussa. Jos maksat eräpäivänä koko luoton ja nostopalkkion, takaisinmaksettavaa on yhteensä 345 euroa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa pelkän 100 euron minimilyhennyksen ja päättää jälleen seuraavassa kuussa, maksatko takaisin koko jäljellä olevan velan vai minimilyhennyksen. Suomen Tililuoton tarjoaa rahoitusalan yritys NDN-Yhtiö Oy. Kotimainen, Haminassa toimiva NDN-Yhtiö on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys. Yhtiöllä on Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • Ehdit vielä osallistua pikavippiyritysten joulukilpailuihin!Ehdit vielä osallistua pikavippiyritysten joulukilpailuihin! Tänäkin vuonna muutama pikavippiyritys pyörittää Facebook-sivuillaan jouluisia kilpailuita, joista voi voittaa esimerkiksi lahjakortteja.
  • Pikavippien suosio kasvoiPikavippien suosio kasvoi Pikavippien ennestään suuri suosio kasvoi kesällä. Heinä-syyskuun aikana pikaluottoja myönnettiin 35 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.
  • Mies otti pikavippejä vaimonsa nimiinMies otti pikavippejä vaimonsa nimiin Velkakierteeseen joutunut mies otti pikavippejä ensin omiinsa, ja sittemmin myös vaimonsa nimiin, ja sai lopulta tuomion yli viidestäkymmenestä eri petoksesta. Kaikkiaan mies otti velkoja […]
  • GleeGlee Gleen lainan voit hakea milloin vain haluat, netissä tai tekstiviestillä. Hakemuksen tekeminen on helppoa, ja saat rahat tilillesi nopeasti. Tarjolla on 50 - 1000 euron pikavippisummia.
  • euroloan 1Pikavippiyritys siirtyy kulutusluottoihin uuden lain vuoksi Euroloan näkee pikavippialan muutoksissa suuria mahdollisuuksia.
  • Leijonalaina 2Leijonalaina Leijonalaina on Peerdisk Oy:n omistama suomalainen pikavippipalvelu, jonka vippitarjonta käsittää summat väliltä 50 – 300 euroa. Leijonalaina tarjoilee vippejä luottokelpoisille Suomen […]
  • Supervippi 3Supervippi Supervipin suuri lainakirjo on jaettu kahteen osaan. Pienlainoista löytävät taskuntäytettä 20, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180 ja 200 euron kokoiseen rahantarpeeseen joutuneet. Isoista […]
  • FerratumFerratum Ferratum on Suomen Pienlainayhdistys ry:n perustajayritys Ferratum Finland Oy:n omistama, lainarahaa 50 – 3000 euron muodossa jakava rehti lainapalvelu. Ferratumin valttikortteihin […]
  • HS: Pikavippien hintasääntely olisi poikkeuksellinen ratkaisu SuomessaHS: Pikavippien hintasääntely olisi poikkeuksellinen ratkaisu Suomessa Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mukaan pikavippien hintasääntely, eli hintakatto olisi poikkeuksellinen ratkaisu Suomessa.
  • Helsinki ei kieltänyt pikavippimainoksiaHelsinki ei kieltänyt pikavippimainoksia Helsinkiläisten kaupunginvaltuutettujen tekemä aloite pikavippimainonnan kieltämisestä on kaatunut, uutisoi Yle.