Suomilimiitti-palvelun avulla voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa. Luoton hinnan näet helposti lainataulukosta, ja voit itse vaikuttaa maksuajan pituuteen. Suomilimiitti on tililuotto, joka on käytettävissäsi jatkuvasti. Kun haet Suomilimiitin luottoa, käyttöösi voidaan myöntää enintään 2000 euron luottoraja. Oman luottorajasi puitteissa voit tehdä haluamasi määrän nostoja – edellistä nostoa ei siis tarvitse maksaa takaisin ennen kuin voit tehdä seuraavan. Nostot voi tehdä verkkopalvelun kautta, ja noston minimisumma on 100 euroa. Tee luottohakemus Suomilimiitti.fi-verkkosivujen kautta. Tarvitset hakemuksen tekoa varten Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, Handelsbankenin, Aktian, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, Tapiolan tai S-Pankin verkkopankkitunnukset. Hakijalla on oltava myös julkinen matkapuhelinliittymä. Lainan myöntämisen muut edellytykset ovat vähintään 18 vuoden ikä ja luottokelpoisuus. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja hänellä on oltava kiinteä asuinpaikka Suomessa. Suomilimiitti tarkistaa hakijan henkilö- ja luottotiedot. Suomilimiitistä nostamasi luoton voit maksaa joko yhdessä tai useammassa erässä. Ensimmäisen erän eräpäivä on nostoa seuraavan kuukauden viimeinen päivä. Ensimmäiseen eräpäivään asti luotto on korotonta, joten maksat vain nostoprovision. Korotonta maksuaikaa saat siis noston ajankohdasta riippuen keskimäärin 45 päivää. Luoton nostoprovisio on 15 % nostettavasta summasta. Jos luottoa on maksamatta vielä ensimmäisen eräpäivän jälkeen, avoimesta saldosta maksetaan kuukausittain 8 prosentin korko. Jokaisena eräpäivänä eli kuukauden lopussa avointa lainaa tulee aina lyhentää vähintään minimilyhennyksen verran. Sen suuruus on vähintään 50 euroa tai 30 prosenttia lainasummasta. Lyhennyssumma voi siis olla mitä tahansa minimilyhennyksen ja koko velkasaldon väliltä. Jos nostat kesäkuussa 100 euron lainan, ensimmäinen eräpäivä on heinäkuun lopussa. Jos maksat tällöin takaisin koko luoton, lainapääoma ja kulut ovat yhteensä 115 euroa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa vain minimilyhennyserän, joka on tässä tapauksessa 50 euroa. Jos maksat 100 euron lainasi kahdessa erässä, kuluja tulee yhteensä 120 euroa. Kolmessa erässä maksettaessa kulut ovat 123 euroa. Suomilimiitti on kotimainen lainapalvelu, jonka omistaa Lahdesta kotoisin oleva J.W.-Yhtiöt Oy.

  Euro24

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • helppolaina 1Helppolaina Helppolaina on rahoitusyhtiö Botnia Finance Oy:n omistama pikavippejä jakava yritys, joka nimensä mukaisesti pyrkii helpottamaan asiakkaidensa pieniä rahapulmia.Helppolaina on erittäin […]
  • euroloan 2Pikavippiyritys siirtyy kulutusluottoihin uuden lain vuoksi Euroloan näkee pikavippialan muutoksissa suuria mahdollisuuksia.
  • Kerro vippitarina ja voita 200 euroa Ferratumin kilpailustaKerro vippitarina ja voita 200 euroa Ferratumin kilpailusta Pikavippipalvelu Ferratum järjestää kirjoituskilpailun, jossa parhaan vippitarinansa kertonut osallistuja voittaa 200 euroa puhtaana käteen.
  • Ruotsissa pikavippiyrityksillä parantamisen varaaRuotsissa pikavippiyrityksillä parantamisen varaa Naapurimaassa Ruotsissa pikavippiyritykset ovat saaneet noottia viranomaistahoilta. Yritykset eivät ole läpäisseet Ruotsin kuluttajaviranomaisten seulaa.
  • Vippihelp 3Vippihelp Vippihelp on pelastusrengas 50 – 500 euron rahapulaan joutuneille. Tarkemmin ottaen Vippihelpiltä irtoaa 50, 100, 150, 200, 300, 400 ja 500 euron kokoisia vippisummia. Ensi kertaa […]
  • Everyday sponsoroi Big BrotheriaEveryday sponsoroi Big Brotheria Opr-Vakuus Oy:n pyörittämä luottopalvelu Everyday.fi on yksi tämän vuoden Big Brotherin pääsponsoreista. Everyday tarjoaa luottokorttia kännykkään, minkä avulla asiakas voi nostaa […]
  • Sosiaalinen luotto voi auttaa vähävaraisiaSosiaalinen luotto voi auttaa vähävaraisia Vähävarainen voi saada sosiaalisen luototuksen avulla erittäin edullista lainaa - jos onnistuu täyttämään tiukat kriteerit.
  • Salamavippi 4Salamavippi Pienin Salamavippi on 25 euroa ja suurin 600 euroa. Uudellekin asiakkaalle annetaan ensimmäiseksi vipiksi jopa 100 euroa. Lainavaihtoehtoja on yhteensä 15 kappaletta, ja etenkin […]
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto tarjoaa asiakkailleen edullisen luottotilin, jonka luottoraja on 2000 euroa. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa, maksa takaisin kerralla tai osamaksulla.
  • Ylioppilaskunnilta edullista vippiäYlioppilaskunnilta edullista vippiä Yliopistojen ylioppilaskunnat ovat jo pitkään tarjonneet yliopisto-opiskelijoille pientä, muutaman sadan euron arvoista vippiä edullisella korolla.