Vipit

Vippi.org kokemuksia – kannattaako palvelua käyttää?

Vippi.org lainaa heti tilille
lainaa heti vippi org 1
Lainaa heti netistä Vippi.org

Kulutusluottojen ja pikavippien vertailu ja hakeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea lainaa heti netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja hän voi myös vertailla ja arvioida lukuisten lainanantajien korkoja ja kustannuksia. Vippi.org on kotimainen sivusto, joka aloitti toimintansa vuonna 2018 tarjotakseen ihmisille lainaa ilman vakuuksia 100 – 60 000 euron välillä. Voit saada lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja saada rahat tilillesi 15 minuutissa sen jälkeen. Kun otetaan huomioon palvelun suosio, arvostelustamme on varmasti hyötyä monille.

Hinnat ja kulut selkeästi esillä

Vippi.org on mobiiliystävällinen ja helppokäyttöinen palvelu, jossa käyttäjän yksityisyys on etusijalla. Palvelu myös kehittyy jatkuvasti, jotta lainahakemuksen jättäminen olisi mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa. Sivustoa voi käyttää rahan lainaamiseen tietokoneen lisäksi myös ainakin kaikilla yleisillä iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiä käyttävillä tableteilla ja älypuhelimilla. Vippi mahdollistaa lainojen arvioinnin useista suomalaisista rahoituslaitoksista ja pankeista samanaikaisesti. Voit yksinkertaisesti etsiä palvelun avulla lainan, joka vastaa parhaiten vaatimuksiasi koron, takaisinmaksuaikojen ja muiden kriteerien suhteen. Vertailu olisi mahdollista tehdä myös itse soittamalla kaikki rahoituslaitokset läpi, mutta siinä menisi luonnollisesti paljon aikaa.

Ikäviltä yllätyksiltä ja huolenaiheilta välttymiseksi, yritys pyrkii olemaan selkeä menettelytavoistaan ja hinnoittelustaan. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli ongelmia ilmenee. Palvelun verkkosivustolla on tarjolla useita tapoja ottaa yhteyttä asiakastukeen. Kaiken kaikkiaan Vippi.org on erinomainen digitaalinen palvelu, joka helpottaa kotimaisten rahoituslaitosten ja pankkien lainojen vertailua ja hankintaa. Sivusto on vielä suhteellisen uusi, mutta se on jo saavuttanut suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Uusia lainatuotteita tulee tasaiseen tahtiin, joten vaikka olisit joskus saanut hylätyn lainapäätöksen, voit kokeilla uudestaan onneasi myöhemmin.

Luottotiedot ja muut ehdot

Vippi.org-sivustolla lainahakemuksista osa myös tulee hylätyksi. Yleisimpiä syitä hylkäämiseen ovat puutteellisesti täytetty lainahakemus sekä hakijan nuhteelliset luottotiedot tai nuhteellinen maksuhistoria. Tyypillisimmät hylkäyssyyt ovat siis seuraavat:

  Pikavippi.fi
  • Hakija ei ole maksanut sovitusti takaisin aiempaa lainaansa ja/tai on perinnän kohteena
  • Hakemukseen kirjatut tiedot on syötetty vääriin kohtiin tai tiedot ovat muuten virheellisiä    
  • Hakijan postiosoite ei löydy väestörekisterin kannasta. (Sinulla on siis oltava Suomessa vakituinen osoite.
  • Hakijan luottotiedot ovat nuhteelliset.

Jos hakemuksesi hylätään jostain syystä, voit lähettää lomakkeen uudelleen. Jos hylkäys johtuu vain virheellisistä tiedoista tai väärin täytetystä hakemuksesta, uusi hakemus todennäköisesti hyväksytään (kunhan täytät lainan ehdot muuten).

Lainaa jopa 60 000 euroa

Voit hakea lainaa Vippi.orgissa mihin vuorokaudenaikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa. Ainoastaan kello 09:00 ja 15:00 välisenä aikana siirretään asiakkaan ensimmäinen laina hänen tililleen. Kun olet suoriutunut lainan maksueristä, sinulla on mahdollisuus saada uusi laina heti. Seuraavat lainat lähetetään tilille nopeammin kuin asiakkaan ensimmäinen laina.

Maksimissaan lainaa voi saada 60 000 euroa, voit siis ottaa lainaa myös suurimpiin menoihin, mutta myös pienempi esim 900 euron vippi onnistuu. Kuukausimaksut saa varmasti sopimaan talouteesi ja aikatauluusi, sillä takaisinmaksuaikaa voi pidentää jopa 15 vuoteen. Vippi.org, jolla on pitkä kokemus turvallisesta luotonannosta, käsittelee ja säilyttää kaikki lainahakemukset. Kumppanin kotisivuilta löytyy tiedot rekisteriselosteesta. Myös Vippi.org kerää tietoja lainahakijasta ja tallentaa datan rekisteriin. Tietosuojakäytäntöön voi tutustua sivuston alalaidasta löytyvästä tietosuojakäytäntö-linkistä.

Lainaa vain minkä pystyt maksamaan takaisin

Monella suomalaisella on mennyt viimeisen 10 vuoden aikana luottotiedot, kun he ovat sortuneet ottamaan lainaa enemmän, kuin minkä ovat pystyneet maksamaan rahoituslaitokselle takaisin. Kiinnitä aina huomiota lainan kuluihin ja todelliseen vuosikorkoon, jotta saat selvän käsityksen lainan kannattavuudesta ja hyvyydestä omiin tarpeisiisi.

Lisää luettavaa

Vivus

admin

Credigo

admin

Pikavippi.fi

admin