Vippiklubi on ylimääräisten ja odottamattomien kulujen paikkaamiseen erikoistunut palvelu, josta vastaa TEC Trust Equity Capital Oy.

Ennen lainan myöntämistä kaikkien asiakkaiden henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan, joten Vippiklubin asiakkaaksi haluavalla ei luonnollisesti saisi olla maksuhäiriömerkintää. Vippien ikäraja on 19 vuotta, ja Suomen kansalaisuus vaaditaan myös, jotta lainaa voitaisiin myöntää.

Edelliset Vippiklubin vipit ja TEC Trust Equity Capital Oy:n toisten lainapalveluiden lainat kannattaa maksella pois, jos mielii saada uutta Vippiklubin lainaa.

Vippiklubin lainavalikoimasta löytyy mukavasti katetta erilaisille kuluille. 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron pikavipeistä asiakas voi valita juuri sen summan, joka istuu omaan lompakkoon parhaiten. Uudetkin asiakkaat saavat valita rahasummansa ihan vapaasti.

Laina-ajan saa myös päättää itse, kunhan se valitaan väliltä 7 – 28 vuorokautta. Halvimmillaan eli 7 päivän laina-ajalla hinnat ovat sitä luokkaa, että 50 euron vippi maksaa 88.25 euroa, 100 euron laina vaihtaa omistajaansa 144.63 euron hintaan, 200 euron pikalaina on 278.63 euron hintainen ja 300 euron pikavippi 412.63 euron hintainen.

28 päivän laina-ajalla samat summat kerryttävät hintaa 128.63, 195.63, 380.63 ja 565.63 euroa. Vippiklubin pikalainojen hinnat syntyvät siis pikalainasta ja siihen lisättävistä käsittely- ja toimituskustannuksista.

Käsittely- ja toimituskulut ovat vipistä riippuen 38.25 – 265.63 euroa. Todelliset vuosikorot kertovat lainojen hintatasosta kuitenkin kaikkien eniten, koska ne sisältävät myös lainan hakemiseksi tarvittavien tekstiviestien hinnat. Vuosikorot löytyvät väliltä 1154.20 – 3988.93 %.

Vippiklubi lupaa asiakkaalle lainarahaa 10 minuutissa. Varsin nopeaa vippiä on siis tarjolla. Rahat maksetaan pankkitilille 7 – 23 välisenä aikana. Vippiklubi on kuitenkin auki joka päivä ja läpi vuorokauden, eli rahapulansa kanssa ei koskaan tarvitse jäädä yksin.

Vippiä voi pyytää tekstiviestillä tai nettisivuilla sijaitsevalla lomakkeella. Nettihakemukseen löytyy linkki heti etusivulta, ja sitä painettuaan asiakas löytää reitin lainarahan luo oli hän sitten asioimassa ensimmäistä tai vaikkapa jo viidettä kertaa.

Vanhat asiakkaat voivat valita hakutavaksi tekstiviestin. Hakukustannuksia syntyy tällöin kahden 3 euron hintaisen tekstiviestin verran eli yhden haun hinnaksi tulee 6 euroa.

Asiakas saa lainapäätöksen tekstiviestinä puhelimeensa. Myönteiseen lainapäätökseen vastataan lähettämällä vahvistusviesti tunnin sisällä päätöksen saamisesta. Jos lainapäätös tulee kielteisenä takaisin, syynä voi olla esimerkiksi se, että hakemuksessa oli kirjoitusvirheitä, asiakkaan ilmoittama osoite ei täsmännytkään hänen muiden tietojensa kanssa tai aiemman Vippiklubin lainan kanssa on ollut ongelmia.

Asiakkaan tiedot näkyvät vain TEC Trust Equity Capital Oy:lle, eikä niitä levitetä yrityksen ulkopuolelle. Tarpeen vaatiessa ne voidaan kuitenkin antaa perintätoimiston ja viranomaisten käyttöön.

Asiakkaan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin, mutta markkinointikiellon voi helposti pyytää esimerkiksi nettisivujen palautelomakkeella tai ottamalla TEC Trust Equity Capital Oy:iin yhteyttä postitse.

Vippiklubi tarjoaa suuren valikoiman erilaisia maksuaikoja ja jakaa nopeaa lainaa joka päivä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

  • FokuslainaFokuslaina Fokuslaina on TEC Trust Equity Capital Oy:n omistama pienlainaa toimittava lainapalvelu lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Fokuslainan palveluun voi lähettää pikavippihakemuksen joka päivä […]
  • Statuslaina1 1Statuslaina Statuslainan asiakkaalla on valittavanaan 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron pikavipit, joiden avulla hankalakin rahatilanne alkaa näyttää jo paljon valoisammalta. Uudetkin asiakkaat […]
  • kuningasvippi 2Kuningasvippi Kuningasvippi on pikalainapalvelu, joka on luotu 50 – 300 euron vippiä vailla olevien helpotukseksi. Kuningasvipiltä asiakas saa helppoja lainaratkaisuja pieniin ja keskikokoisiin […]
  • Otalaina 3Otalaina Otalaina on Foc Capital Oy:n pikalainapalvelu, jonka nopeat pikavipit ulottuvat 100 eurosta aina 300 euroon saakka. Pikalainapalvelun mukavankokoiset vipit ovat 50, 100, 150, 200, 250 ja […]
  • Idealaina 4Idealaina Idealaina on vippipalvelu, joka haluaa tuoda asiakkaidensa elämään enemmän mahdollisuuksia lainarahoituksen avulla. Sen omistaa yritys nimeltä Foc Capital Oy. Vippipalvelu tarjoaa […]
  • Arkivippi 5Arkivippi Arkivippi lupaa 50 – 300 euron kokoista rahallista helpotusta elämän arkeen sekä juhlaan. Sen omistaa Streamflood Oy. Arkivipin palvelut on suunnattu 19 vuotta täyttäneille, […]
  • Easylaina 6Easylaina Easylaina on pikavippipalvelu, joka on luotu 50 – 300 euron lainarahasta haaveilevia varten. Palvelu on RTF Finance Oy:n omistuksessa. Kun henkilö siis on ehtinyt vähintään 19 vuoden […]
  • coins book 7Pikavippifirman toimitusjohtajalle syyte kiskonnasta Kolmea pikavippiyhtiötä johtanut mies on saanut syytteen kiskonnasta. Vippiyritysten pikavippien korot ja kulut olivat jopa 89 prosenttia lainasummasta.
  • luottovippi 8Luottovippi Luottovippi on Creditmarket Oy:n tarjoama pikavippipalvelu, joka lupaa 50 – 300 euron laina-apua rahanpuutteeseen joutuneille. Luottovipin tarjonta käsittää tarkemmin ottaen 50, 100, 150, […]
  • Kelpovippi 9Kelpovippi Kelpovipin asiakas saa 50 -300 euron verran helpotusta rahatilanteeseensa. 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 vippisummilla saa talouteensa jo aivan uudenlaisen ilmeen. Pikavipille saa 7 – 28 […]