Lainat

Zmarta

zmarta 1

Oletko kyllästynyt etsimään halpaa lainaa netistä ja haluat saada valmiiksi kilpailutetun lainatarjouksen? Mikäli haluat saada edullisen lainan kalliiden pikavippien sijaan, tee lainahakemus Zmarta-lainapalveluun. Yksi lainahakemus välitetään useille eri pankeille ja luottolaitoksille jotka antavat tilanteeseesi sopivan lainatarjouksen. Zmartan kautta saat lainaa täysin vakuudetta, et siis tarvitse takaajia etkä vakuuksia saadaksesi lainaa. Lainahakemuksen jättäminen Zmartalle on fiksu teko. Saat takuulla rahoillesi vastinetta, lainasummasta riippumatta. Lainan hakeminen on todella vaivatonta ja hakemuksen täyttäminen vie vain hetken. Voit hakea normaalisti uutta yksityislainaa tai yhdistää nykyisiä lainoja jos sinulla on useita erilaisia pikalainoja tällä hetkellä käytössäsi. Useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi onnistuu aivan yhtä hyvin, kuin uuden lainan hakeminenkin.

Mitä Zmartan lainapalvelu sinulle tarjoaa

Lyhyesti ja ytimekkäästi vastattuna, saat halvimman mahdollisen markkinoilta löytyvän lainatarjouksen vain yhdellä hakemuksella. Palvelu etsii ja kilpailuttaa juuri sinulle sopivimman lainan useiden eri yhteistyökumppaneiden lainatuotteiden joukosta. Olipa rahantarve vain muutamia satasia tai jopa useampia kymmeniä tuhansia euroja, löytyy paras ja edullisin vaihtoehto Zmartan kautta. Lainahakemuksen jättäminen on täysin maksutonta eikä se sido sinua vielä mihinkään. Vasta tarjoukset saatuasi ja valittuasi niistä parhaimman käyttöösi, allekirjoitetaan lopullinen luottosopimus. Tee siis maksuton lainahakemus heti ja tarkista minkä kokoista ja kuinka edullista lainaa sinulle on tarjolla.

Lainan perustiedot:

lainasummat 500 – 30 000 euroa • maksuaikaa 1 – 12 vuotta oman valinnan mukaan • ikäraja 20 vuotta • nopea lainapäätös • useita tarjouksia yhdellä hakemuksella • yhdistä vanhat lainasi • lainaa ilman vakuuksia

Sopivan kokoinen laina kaikille

Zmartan kautta voit saada ja hakea 500 – 30 000 euron kokoisia lainoja 100 euron tarkkuudella. Saat siis aina juuri oikeankokoisen lainan juuri siihen tarkoitukseen kuin haluat. Et joudu ottamaan liian suurta lainaa, etkä näin ollen maksa ylimääräistä korkoa lainarahasta, jota et koskaan tarvitse.

  Etua

Hae lainatarjous silloin kun haluat

Zmartalle voi jättää lainahakemuksen juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii, mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Alustavia luottopäätöksiä on odotettavissa yleensä muutamassa päivässä, mutta parhaimmassa tapauksessa jopa saman päivän aikana. Huolellisesti täytetty hakemus nopeuttaa asian käsittelyä huomattavasti.

Asiakkaalle asetetut vaatimukset

Lainaa hakevan henkilön on oltava iältään vähintään 20 vuotta. Raha asiat on oltava moitteettomassa kunnossa eikä maksuhäiriötä saa olla. Säännöllisiä tuloja on oltava esimerkiksi palkan tai eläkkeen muodossa. Lopullinen päätös myönnettävästä lainasta tulee kuitenkin aina pankilta tai muulta luottolaitokselta, joille Zmarta lainahakemukset lähettää. Eri pankkien ehdot voivat poiketa toisistaan ja riippuen omasta tilanteestasi tarkastelevat pankit hakemuksia toisistaan poikkeavilla tavoilla.

Yhdistä vanhat lainasi

Zmarta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää nykyisiä jo olemassa olevia lainoja yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi. Lainaa hakiessa valitse lomakkeessa kohdasta lainan käyttötarkoitus ”Velat”. Näin pankit tietävät suoraan, että raha on menossa vanhojen pienempien lainojen maksuun, eikä esimerkiksi suoraan kulutukseen.

Rinnakkaishakijan kanssa varmempi luotto

Zmartan kautta voi hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainassa on tällöin kaksi vastuuhenkilöä jakamassa mahdollista luottotappiota maksuongelmien vuoksi. Rinnakkaishakija vaikuttaa aina positiivisesti myönteiseen luottopäätökseen, varsinkin jos lainaksi tarvittava summa on hieman suurempi. Rinnakkaishakija vastaa lainasta samalla tavalla, kuin varsinainen lainan ottajakin. Mikäli siis suunnittelet ottavasi hieman suurempaa lainaa, on suositeltavaa hankkia rinnakkaishakija varmemman myönteisen luottopäätöksen saadaksesi.

Laina-aikaa tarjolla jopa 12 vuotta

Zmartan välittämissä lainoissa on mahtavan pitkät maksuajat tarvittaessa. Laina-ajaksi voi valita 1 – 12 vuotta oman tilanteen mukaan. Pitkä maksuaika valitessa pysyvät lainasta kuukausittain maksettavat lainanhoitokulut pienenä. Näin ollen sinulle jää normaaliin elämiseen riittävästi rahaa. Halutessaan lainan voi maksaa myös nopeammalla aikataululla, kuin alun perin luottosopimukseen on kirjattuna. Mikäli maksuohjelmaa haluaa muuttaa tai maksaa koko loppuvelan kerralla pois, on syytä olla lainan myöntäneeseen pankkiin yhteydessä asian sopimiseksi. Vaikka lainahakemuksessa olet halunnut esimerkiksi 6 vuoden maksuajan, voivat lainatarjouksen antavat pankit ehdottaa sinulle paremmin sopivaa lyhennysaikataulua. Laina-ajaksi voidaan ehdottaa joko pitempää tai lyhyempää maksuaikaa. Maksuaika vaikuttaa oleellisesti lainasta maksettavaan kuukausierään, joten liian tiukkaa maksuaikataulua ei kannata ottaa.

  Rahalaitos

Lisää luettavaa

BigBank

admin

Ostosraha

admin

Yleislaina

admin

Luotto Heti

admin

Freedom Rahoitus

admin

Lainaa24

admin